Neka naš Cazinjanin opet bude podrška svome sinu, uz Vašu malu pomoć

Oca Isaka Kovaćevića, golmana predpionira u Nogometnom klubu Radnički Ćoralići, čeka neizvjesna borba kako bi mogao gledati svoga sina na golu.

Radi se o transplataciji jetre uz prethodne preglede u Turskoj koji zahtjevaju finansijska sredstva. Navedeni nogometni klub je odlučio pomoći u akciji prikupljanja sredstava te njihovu objavu o načinu prikupljanja sredstava prenosimo u cijelosti:

¨Dragi prijatelji, komšije, ljubitelji nogometa kao sto je već poznato da otac našeg Isaka Kovačevića ( golman predpionira) je teško bolestan, te mora uraditi transplataciju jetre.

Prije same transplatacije Miha Kovačević mora uraditi nalaze i pregled u bolnici u Turskoj. Cijena boravka u bolnici, zajedno sa pregledom i nalazima iznose 3680 Eura, plus dodatni troškovi.

Predsjednik i treneri kluba odlučili su da dana 21.05.2022. godine (subota), u utakmici 19.kola ONL USK izmedju predpionira NK Radnički- NK Zvijezda, puste u prodaju ulaznice za navedenu utakmicu. Cijena ulaznice bit će 5,00 KM.

Prikupljeni iznos od prodanih ulaznica bit će uručen našem Mihi.

Kupovinom ulaznice pomažemo u liječenju našeg Mihe, a njegovim izliječenjem izborit ćemo da naš Isak ima bezbrižno treniranje i druženje s ostalim dječacima¨.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti od Predsjednika kluba Zuhada Porčića, kao i od trenera Edisa Nuhanovića i Harisa Merdanovića.

Pokažimo i ovaj put da humanost i povezanost među ljudima uvijek bude najjača kada pomažemo djeci da rastu uz svoje očeve.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala