OVO JE MAJKA VIDOJA RISTOVIĆA! Uz Mišu Grofa već duži period ne živi!

Majka Vidoja Ristovića neutešna, izgubila je sina jedinca

Vidoje Ristović, koji je iznenada preminuo u 44. godini, kretao se u društvu poznatih ličnosti i odlazio na mondenska mesta, ali nije voleo da daje intervjue. Zbog toga se o njegovom privatnom životu zna vrlo malo, uglavnom kroz medijske nastupe njegove supruge Nikoline Pišek.

Vidoje je rođen 1978. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu i srednju školu, a zatim stekao diplomu istoričara umetnosti. Imajući u vidu da je odrastao uz oca koji važi za najpoznatijeg srpskog antikvara, ne čudi što je želeo da nastavi profesionalnu tradiciju. Jedno vreme je i sam imao antikvarnicu, ali je ona zatvorena.

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, dobro je poznato ime u umetničkim krugovima, ne samo u našoj zemlji, već i šire. Zahvaljujući poslu kojim se bavi od devedesetih godina, stekao je ogromno bogatstvo, pa je njegov sin od rođenja navikao na luksuz.

Supruga Marija, od koje se davnih dana razveo, nikada se nije pojavljivala u javnosti. Bivše supružnike ujedinila je bol za jedinim detetom, pa su se njihova imena zajedno našla na čitulji koju su objavili.

„Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44. godini. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. godine, na Novom groblju, u 14.30 časova. Otac Viktor, majka Marija, supruga Nikolina, ćerke Matea i Una Sofija.“

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala