SKANDAL! NAKON SMRTI OTKRIVENA ŠOK AFERA VIDOJA RISTOVIĆA: Zaveo je NAJBOGATIJU SRPKINJU, AU, bićete u neverici!

Takođe, dok se preminuli Ristović svojevremeno zabavljao sa glumicom Katarinom Radivojević

Vidoje Ristović i Sandra Meljničenko, pre nego što je istoričar umetnosti tragično preminuo od posledica respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića, bili su dugogodišnji, bliski prijatelji. Nakon što se bivša modelsica, udala za Andreja Meljničenka i napustila Srbiju, pokojni suprug Nikoline Pišek bio je jedan od retkih Beograđana sa kojima je ostala u kontaktu.

Okrenuvši novi životni list i svodeći svoje kontakte sa ljudima iz Srbije na minimum, budući da je bila okupirana svojim životom i privatnim obavezama, Sandra je ipak negovala dobar odnos sa Ristovićem. Osim što je Meljičenko poznavala njegove roditelje, oca Viktora i majku Mariju, takođe ih je vezivala i zajednička strast prema umetninama, sa kojima je, podsetimo, Vidoje trgovao.

Takođe, dok se preminuli Ristović svojevremeno zabavljao sa glumicom Katarinom Radivojević, još pre veze sa voditeljkom Nikolinom, u javnost je dospela informacija da ju je čak i odveo na čuvenu jahtu “A” , koja je u posedu Sandre i Andreja Meljničenko. To svakako svedoči o bliskom prijateljstvu koje je postojalo, ali ipak, sudbina je imala drugačije planove za dugogodišnje prijatelje.

Naime, u poslednjih nekoliko godina, pre Vidojeve smrti, odnosi sa Sandrom su zahladneli, a spekuliše se da je bivša modelsica prekinula prijateljstvo u, otprilike, isto vreme kada i sa beogradskim frizerom Mister X-om, koji je takođe Vidojev prijatelj.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala