OVO JE PRAVA ISTINA O ŽIVOTU VIDOJA RISTOVIĆA: Sve se desilo na PROSLAVI, dao je VELIKE PARE da sve bude KAKO TREBA

Voleo je luksuz!

Vidoje Ristović, istoričar umetnosti, preminuo je iznenada u 44. godini, a iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Nikolinu Pišek i dve ćerke koje je dobio iz dva braka.

Srpski istoričar umetnosti i suprug poznate voditeljke sahranjen je na Novom groblju pre dva dana, a o njegovom životu se i dalje bruji.

Mnogi komentarišu kako je Vidoje znao da živi, kao i da je svaki dan koristio da uživa u luksuzu pušeći skupocene tompuse, kupujući markiranu garderobu, kao i da je jako voleo dobar provod.

Malo ko zna da su njegove proslave rođendana zaista bile vrhunske, a ovo su detalji sa poslednje.

Naime, Vidoje je tada rođendan slavio u muškom društvu, bez supruge Nikoline, a slavlje je upriličeno u jednom restoranu na Dorćolu.

Navodno, on je tada sa društvom iskeširao za 22 boce šampanjca i da je tom prilikom navodno pukao oko 660.000 dinara, što je oko 5.600 evra.

– Više od dvadesetak ljudi prisustovalao je slavlju. Čitavu noć su se veselili, a za tih nekoliko sati popili su 22 boce šampanjca. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova, a di-džej je Vidoju u nekoliko navrata puštao pesme po želji – pričao je izvor za Blic tada.

Inače, jedna boca pomenutog šampanjca u lokalu gde je slavio košta oko 30.000 dinara, što znači da je Ristović samo na ovo piće tada potrošio 660.000 dinara. Pored toga, račun je bio navodno veći jer su gosti jeli azijske specijalitete.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala