PAMTI PA VRATI! Ovo je Konstraktu koštalo PLASMANA, evo koje zemlje su joj dale 0 BODOVA!

I postavlja se pitanje, da je žiri drugačije glasao na kom bi Konstrakta bila mestu, ali i koji su kriterijumi žirija bili, s obzirom da ni pobednička numera “Stefania”, nije ušla u njihovih top 5.

Ana Đurić Konstrakta ponosno je predstavila Srbiju u finalu “Evrovizije”.

Njena pesma “In corpore sano”, osvojila je publiku, koja je tapšala sve vreme uz refren “Umetnica mora biti zdrava”.

Ipak, sa druge strane žiri zemalja Evrope nije bio blagonaklon prema našoj Konstrakti, što ju je koštalo plasmana.

Konstrakta je dvanaest poena dobili samo od: Crne Gore i Hrvatske.

Dok su nam nuli dali: Holandija, San Marino, Malta, Ukrajina, Albanija, Estonija, Azejberdžan, Nemačka, Norveška, Izajel, Poljska, Grčka, Moldavija, Bugarska, Island, Letonija, Švajcarska, Danska, Francuska, Jermenija, Rumunija, Gruzija, Austrija i Češka.

Glasovi žirija uopšte se nisu poklopili sa ukusom publike. Tako je nakon “stručnih glasova” prva na tabeli bila Velika Brinanija koja je od publike dobila svega 183 poena, dok je naša predstavnica dobila 225 poena.

Konstrakra je nakon glasova žirija bila na 11. mestu, a publika ju je ocenila kao 4. omiljenu, a više od nje srca publike osvojila je Ukrajina sa čak 439 glasova, Moldavija sa 239 poena i Španija sa 228 poena.

I postavlja se pitanje, da je žiri drugačije glasao na kom bi Konstrakta bila mestu, ali i koji su kriterijumi žirija bili, s obzirom da ni pobednička numera “Stefania”, nije ušla u njihovih top 5.

Konstrakta je takođe dobila prestižnu nagradu za najbolji performans na “Evroviziji”. Nju su podržale Marija Šerifović, kao i Končita Vurts, koja je odnela pobedu na “Evroviziji” 2014. godine.

Čak je i voditelj Mika, u jednom trenutku uživo u programu pokazao svoje simpatije prema našoj predstavnici, tako što je otpevao deo njene pesme i imitirao deo njene koreografije.

Konstrakti su kladionice predviđale 6. mesto.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala