Evo od čega je UMRO Igor Starović, TUGA!

Igor Starović je pre mesec dana bio u banji na lečenju.

Muzičar i nekadašnji frontmen benda “Divlji kesten”Igor Starović preminuo je u 56. godini nakon borbe sa bolešću.

Kurir je došao do novih saznanja o lečenju i smrti Igora Starovića. Naime, Igor je umro na Drugoj hirurškoj klinici.

Podsetimo, Igor je proveo 10 godina u bendu “Divlji kesten” gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: “Suze krijem, same teku”, “Ti si moja muzika”, “Kristina”, “Zorane, Zorane”, “Nataša”, “Gori, gori, srce moje”.

Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana. U jednom trenutku Igor se osetio bolje, ali je kasnije ipak preminuo.

Usled komplikacije bolesti pluća, Igor Starović je pre mesec dana bio u banji na lečenju.

Njegova ljubav iz mladosti bila je voditelja Dragana Katić.

Dragana se velike ljubavi oprostila putem Instagrama emotivnim rečima.

“Igore, mnogo, mnogo, mi je žao”, napisala je Dragana uz emotikon u obliku belog srca.

O njihovoj vezi pre skoro dve decenije dosta se pisalo, a onda je usledio raskid. S vremenom priče o velikoj ljubavi su utihnule, ali ne i sećanja. Pevač grupe „Divlji kesten“ posle mnogo godina priznao je nedavno šta danas misli o svojoj bivšoj devojci.

‒ To je bilo zaista davno, jedva se i sećam, ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama bila je pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja ‒ prisetio se Igor, mada su, kaže, to bila teška vremena.

Dragana Katić i Igor Starović su u periodu kada su se zabavljali radili punom parom, pa je vremena za uživanje baš bilo malo. S obzirom na to da nisu uspevali da se u potpunosti posvete jednom drugom, svako je krenuo svojim putem.

‒ Svaki dan se nešto radilo, ako nema svirke, onda su tu nastupi, ali bez obzira na to stvarno me za nju vežu najlepša sećanja ‒ iskren je bio u emisiji „Grand magazin“ i dodao da su okolnosti bile takve da nisu mogli da opstanu u emotivnoj vezi.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala