OGLASIO SE OTAC MATEJA PERIŠA! TUGA

Nenad se na Fejsbuku nije dugo oglašavao

– Očekivali smo sretniju informaciju, ali tako je kako je – rekao je Periš za Telegraf.rs.

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je za Telegraf.rs da je obavešten o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno telo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.

– Mora se još uporediti DNK, ali po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd – rekao je Nenad Periš.

Podsećamo, telo mladića su mornari izvukli jutros u 9:30, u Dunavu kod Ade Huje u Beogradu, a garderoba na muškarcu navodno odgovara odeću koju je u noći nestanka između 30. i 31. decembra, nosio Splićanina Matej Periš.

Naime, na telu su iste patike, majica, farmerke teget boje, srebrni sat na ruci i telefon u džepu, što odgovara opisu garderobe koju je imao nestali Periš na sebi.

Matej Periš je u noći nestanka na sebi imao farmerke, tamnu majicu s aplikacijom i bele patike, a kako mediji prenose identično je obučeno i pronađen muškarac u beživotnom stanju kod Ade Huje.

Fotografije iz noći nestanka koje su izvučene sa sigurnosnih kamera, koje su snimile Periševo kretanje kobne noći, mesecima su bile u svim medijima.

Podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, nakon što je izašao iz kluba Gotik. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere te je utvrđeno da je trčao beogradskim ulicama, iako ga niko nije jurio.

Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Samo je u jednom trenutku pokušao da zaustavi taksi, a onda je produžio do restorana Savanova, gde mu se gubi svaki trag. Kamere su “pokrile” devet minuta njegovog kretanja nakon izlaska iz Gotika sve do restorana Savanova, kao i njegov pokušaj da zaustavi taksi nakon kog je produžio do restorana na savskoj promenadi.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala