Tata je snimao buđenje bebe, a reakcija ga je nasmijala do suza

Tata je uzeo kameru i snimao buđenje svoje bebe, a urnebesna reakcija ga je nasmijala do suza. U manje od minute na njegovom licu su se izmjenjivale različite emocije.

Svi roditelji vole promatrati odrastanje svoje bebe i snimati svaki trenutak njenog života. Pogotovo vole uživati ​​u malim osmijesima svojih beba dok spavaju.

Za jednog oca ta je radoznalost bila izuzetno nagrađena kad je uhvatio emocionalne reakcije svog sina kada se probudio. Ovo je jedna od onih stvari koje morate vidjeti da biste shvatili koliko je to simpatično ispalo.

Bebe se uobičajeno bude usred noći kako bi ih se nahranilo, ili se samo protežu i vrate u san. Jedne takve besane noći, Oliverov otac ga je promatrao kako bi se uvjerio je li s njim sve u redu. Uzeo je kameru kako bi snimio sinovu reakciju tijekom buđenja.

Za manje od minute, malo Oliverovo lice pokazalo je niz emocija. Nakon dobrog zijevanja, lice mu se gotovo odmah promijenilo u mrštenje, a zatim je izgledao iznenađeno. Prije nego što je otac uopće mogao uhvatiti daha, izraz lica se pretvorio u strah, zatim u gađenje.

Iz videa se čuje Oliverov otac koji ga pita kako je spavao, na što on odgovara širokim osmijehom. Tata nastavlja razgovor sa svojim sinom, a ovaj se nastavio smijati.

Kad je Oliverov tata ovaj trenutak podijelio na internetu, nije imao pojma da će to postati viralno, s više od 10 miliona pregleda do sada. Bili su to trenuci vrijedni pamćenja.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala