UHAPŠENA AVA KARABATIĆ!

“Hoćete da me opljačkate, potpišite Hipokratovu zakletvu”, rekla je ona vičući.

Učesnica rijalitija Survivor, Parovi i Veliki Brat Ava Karabatić, privedena je u Splitu i protiv nje je izdat prekršajni nalog, jer je u pripitom stanju remetila javni red i mir i vređala policiju.

Ona je osuđena na novčanu kaznu od 748 kuna (11.700 dinara) jer je u februaru ove godine napravila incident na stepeništu jedne zgrade.

Karabatićeva je vikala i galamila u prisustvu policijskih službenika. “Hoćete da me opljačkate, potpišite Hipokratovu zakletvu”, rekla je ona vičući.

Uprkos upozorenjima i naredbama policijskih službenika, Ava je nastavila da galami, što je kod policije i stanara zgrade izazvalo osećaj nelagode.

Policajci su je na kraju uhapsili i odveli u prostorije Druge policijske stanice. Tamo je zadržana sve do 1.25 sati narednog jutra, piše Dalmatinski portal.

Budući da joj se to računa kao da je bila uhapšena dva dana, kazna joj je umanjena za 600 kuna. Tako je Ava Karabatić dužna da plati tek 148 kuna, odnosno 2.220 dinara. Ako prigovori nalogu, može biti teže kažnjena, upozorio ju je sud.

FOTO: Printscreen / Youtube

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala