Izdržala je brojne preglede i ruganja, a sada je inspiracija mnogima

Nakon rođenja su liječnici rekli da Hannah neće preživjeti više od godinu dana. No, ona je preživjela i to je jako dobro napredovala. Ona je iz godine u godinu pokazivala da su liječnici u krivu te je kao tinejdžerica sama mijenjala svoje cijevi za hranu.

Dio njezinog putovanja uključivao je snažnu podršku. Njezini roditelji su uvijek navijali za nju. Budući da je odrastala u malom gradu u Virginiji, njezini su se roditelji pridružili grupi za podršku djece s abnormalnostima lica. Iako je njezina dijagnoza bila zaista posebna, ona je dobila priliku družiti se s djecom koja su isto koristila cijevi za hranu i disanje.

Woman With Rare Genetic Condition Now a Fitness Blogger | PEOPLE.com

Svog supruga, Brandona, upoznala je 2016. godine, a u brak su stupili godinu dana kasnije. Par sada odgaja četiri posvojena sina koji imaju 10, 11, 13 i 14 godina. Dječaci jako žele zaštiti svoju mamu. Odmah su spremni obraniti ju ako netko da komentar na njezin izgled zbog cisti na vratu i glavi.

„Često se šale da će me uvijek štititi“, rekla je Hannah, „Štitit će me dok sunce ne zađe… Znam i da su djeca djeca, a moja nisu drugačija. I oni se zagledaju u nekoga u kolicima, ali je moj posao naučiti ih kako se ponašati.“

Hannah inspirira mnogo više ljudi, a ne samo svoje sinove, da zauzmu bolji pristup prema fizičkim razlikama.

2018. godine Hannah je prihvatila 30-dnevni izazov kao dio svojih novogodišnjih odluka. No, ona nije stala nakon 30 dana. Njezina predanost vježbi i fitnesu postala je još jedan način na koji je stala na kraj ograničenjima koje su joj drugi nametali.

Svoje je putovanje objavila na društvenim mrežama te je počela inspirirati mnoge preko Instagrama @feedingtube.fitness.

Woman With Rare Genetic Condition Now a Fitness Blogger | PEOPLE.com

„Na Instagramu nisam vidjela mnogo ljudi s poteškoćama koje vježbaju ili se kreću. Osjećala sam da ja možda to moram učiniti“, objasnila je, „Nikada nisam vidjela nekoga sa cijevi za hranu koja radi što sam ja radila na internetu ili u časopisima. Mislila sam da ja mogu biti prva osoba koja će to napraviti – da nitko drugi ne može reći da nije vidio nekog tko izgleda kao ja.“

Hannah i njezin suprug, Brandon Setzer, rade na tome da još više pomognu promijeniti svijet za osobe s poteškoćama. Oni žele stvoriti pristupačna igrališta i centre koji su posvećeni za ljude s raznim problemima i poteškoćama.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala