EVO KAKO JE IZGLEDALA PRVA ŽENA PETRA BOŽOVIĆA: Bila je najlepša BEOGRAĐANKA, prerano otišla sa ovog sveta!

Takođe se bavila glumom

Prva supruga Petra Božovića bila je žena koja je važila za jednu od najlepših Beograđanki i jednu od istaknutijih glumica sedamdesetih godina prošlog veka.

Njena lepota i dan danas u urezana je u sećanju mnogih generacija koje su tada pomno pratile njen rad.

O Petru Božoviću se dosta toga zna. Danas on puni 76. godina. Rođen je 22. мај 1946. u Zemunu.

Bard glumišta se poslednjih nekoliko godina povukao, ali njegove reči o ljubavi i ženama se ne zaboravljaju.

Ipak, jedan detalj iz njegovog života se ne zna.

Marina Koljubajeva je rođena 1950. godine, a preminula je 2004. godine. Studirala je na beogradskoj Akademiji za pozorište, film i televiziju u klasi Milenka Maričića, piše “Yugopapir” , a publici je privukla pažnju u ostvarenjima “Vaga za tačno merenje”, “Šta se zgodi kad se ljubav rodi”, “Višnja na Tašmajdanu” , dok je svoju karijeru počela deceniju ranije pre nego što se proslavila, u TV seriji za decu “Neven” .

Mnogi su joj predviđaju sjajnu karijeru, budući da je sa 23 godine, dok je bila student, dobijala uloge u pozorištu, te je igrala i nekoliko komada u “Ateljeu 212” . Njena lepota je zaista bila neverovatna, a mnogi muškarci su je želeli samo za sebe!

Božović i Koljubajeva tokom svog braka, dobili su sina Draška, koji je kasnije, 2005. godine podario glumcu unuku Anđeliju, koja ga je učinila neizmerno srećnim.

foto: Screenshot

O braku glumca i glumice javnosti nije poznato mnogo toga, a nakon Marinine smrti, Božović je ponovo stao pred oltar 2012. godine, sa suprugom Snežanom.

Jednom prilikom, pre više od 10 godina, Petar Božović je govorio o svojoj prvoj supruzi kao i o razlozima za njihov rastanak.

– Ona je, nažalost, umrla pre tri godine. Bila je glumica i karijeru je otpočela u seriji Neven koja se nedavno reprizirala, a pošto je bila trudna, u drugom delu zamenila ju je Neda Arnerić. Bila je mnogo lepa, putena, Ruskinja Marina Koljubajeva. Različito smo gledali na porodicu, ona je pobacila naše drugo dete uz moje protivljenje. Smatrao sam da brak i ne postoji ako nema dece jer u tom slučaju možemo ceo život i da se zabavljamo – rekao je svojevremeno glumac za “Story” .

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala