Dječak pao s litice visoke 21 metar – preživio je zahvaljujući Bogu

Dječak koji je preživio smrtonosan pad s litice nazvan je čudom. Četverogodišnji dječak pao je s litice visoke 21 metar te je preživio – zahvaljujući Bogu!

Nije bila riječ o sreći, nije bila riječ o volji za životom, bio je to svemoćni Bog koji je Svojom rukom spasio dječaka.

Porodica je mislila da bi šetnja šumom bila odličan način da se porodica druži i provede vrijeme zajedno. Bila je to ujedno odlična prilika da udahnu malo svježeg zraka.

Ta malena porodica odlučila je prošetati na odličnom mjestu pokraj Princess Arch Traila u Pine Ridgeu, Kentucky. Dok su hodali stazom, dječak se odjednom poskliznuo te je počeo padati niz liticu.

Njegovi roditelji bespomoćno su gledali kako njihov dječak pada niz visoku liticu. Dok je padao nekoliko je puta udario u izbočine. Dječakov otac počeo se spuštati niz brdo što je brže mogao, očajnički pokušavajući doći do svog sina.

Možete zamisliti da se nadao i molio da mu je sin dobro. Ujedno je sigurno molio Boga da čuva njegovog sina, a u isto se vrijeme borio sa strahom od toga da mu je sin možda mrtav.

Na očevu veliku sreću i iznenađenje, dječak je bio gotovo neozlijeđen. Bio je budan i pričao je.

Ne samo da je Bog zaštitio tog dječaka, nego je i dokazao da će se boriti da spasi i sve nas. Liječnici koji su pregledali dječaka su bili jako iznenađeni.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala