DOBIO BLIZANCE, PA SAZNAO DA 1 NIJE NJEGOV: Kada vidite šta je radila sa DVOJICOM ISTOVREMENO, šlogiraćete se

Rezultati su pokazali da deca imaju istu majku, ali ne i istog oca.

Novopečeni otac iz Kine ostao je zaprepašćen kad je doznao da njegovi blizanci imaju čak dva biološka oca. Muškarac, čiji pravi identitet nije objavljen, saznao je strašnu istinu kada je otišao da prijavi svoju tek rođenu decu, što u Kini uključuje i DNK test.

Kako navode kineski mediji o ovom slučaju iz 2020. godine, čovek se šokirao kada je shvatio da ga je njegova supruga prevarila. Muškarac imenovan kao Deng Jadžun, koji je radio test očinstva na deci, kazao je kako su šanse da blizanci imaju dva biološka oca jedan prama 10 miliona.

– Za početak, jajnici majke taj mesec moraju da proizvedu dva jajašca umesto jednog da bi uopšte mogla da ima blizance. Onda ona mora imati polne odnose sa dva muškarca u jako kratkom roku kako bi to bilo moguće – istakao je Deng koji inače radi i kao direktor Centra za forenzičku identifikaciju u Pekingu.

Rezultati su pokazali da deca imaju istu majku, ali ne i istog oca. Blizanci sa različitim očevima su jako retka pojava, poznata kao heteropateralna superfekcija. Ovo nije prvi problematičan slučaj zabeležen u Kini, a ranije je bilo slučajeva koji su završili u medijima zbog obaveznih DNK testova, javlja Dejli mejl.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala