“KOŠTALO ME JE SAMO 1400 DINARA”: Devojka STARI POD pretvorila u NOVI, odmah ĆETE TO POŽELETI (VIDEO)

Mnogi su je pohvalili, a neki su čak napisali da ih je inspirisala da i oni sami urade nešto slično u svom domu

Osvežila sam stari pod bojom i šablonima i to me je koštalo ukupno 10 funti (oko 1.400 dinara). Ljudi ne mogu da veruju koliko dobro izgleda, ispričala je jedna devojka iz Velike Britanije koja se na TikToku predstavlja kao @ohsomint.

@ohsomint Forever my favourite transformation ? #diy #diyproject #stencilledtiles #homemakeover ♬ I did it myself – Keltie

U videu je pokazala tok transformacije starog poda od terakote u moderan i upečatljiv. Kombinovala je belu i crnu boju kako bi dobila monohromatski efekt. Najpre je ceo pod ofarbala s malo bele boje, a potom je pomoću šablona i četkice oslikala crne i sive šare. Rezultat je fantastičan.

– Ovo mi je najdraža transformacija – prokomentarisala je.

Naravno, čim je objavila video, ubrzo je postao viralan. Mnogi su je pohvalili, a neki su čak napisali da ih je inspirisala da i oni sami urade nešto slično u svom domu, prenosi The Sun.

@ohsomint Renter-friendly storage cupboard transformation ✨ #diy #diyproject #transformation #renterfriendly #renterhacks ♬ Still Not a Player (Remix) (TV Version-2) – Big Pun

U drugom video je pokazala kako je sama preuredila neuglednu, neurednu ostavu u nešto lepo i praktično.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala