Liječnik je primijetio da ga slijedi jedna djevojčica, a njezinu nevjerovatnu reakciju na ono što radi je zabilježila kamera

Liječnik je primijetio da ga slijedi jedna mala djevojčica, a njezinu nevjerovatnu reakciju na njegovu muziku je zabilježila kamera.

Dr. Paulo Martins liječnik je kojeg cijene svi pacijenti u bolnici Ribeirao Preto u gradu Sao Paulo. No jedan se mali fan istaknuo jer je liječnika pratio po cijeloj bolnici.

Sophia Romano Bueno ima 17 mjeseci i bori se s poremećajem imunološkog sustava već duže vrijeme. Zbog ove rijetke bolesti Sophia puno vremena provodi u bolnici, a agresivan oblik liječenja ostavlja svoj danak.

Kada je dr. Martins donio svoj ukulele kako bi zabavio pacijente i malo ih razveselio, mala je Sophia ostala očarana njegovim talentom. Privukle su ju melodija ovog specifičnog instrumenta i njegovo pjevanje.

Dok je liječnik hodao od sobe do sobe i pjevao pacijentima, slijedila ga je mala Sophia, stajala je na vratima i slušala. Kada je završio, liječnik je Sophiu našao na hodniku. Bez da je išta rekla, dr. Martins je shvatio da mala djevojčica želi da i njoj otpjeva pjesmu.

On je pomalo oklijevao jer nije znao nijednu dječju pjesmicu, ali je Sophijin otac Julliano rekao kako ona voli i muziku za odrasle, pogotovo country muziku. Stoga je otac preporučio liječniku da otpjeva jednu konkretnu pjesmu koju je liječnik, na sreću, i znao.

Sophia je bila oduševljena kada je dr. Martins počeo svirati i pjevati pjesmu samo za nju. Privezana za infuziju, ljuljala se naprijed-nazad, plesala je na melodiju i udarala svojim roza cipelicama na ritam. Kada je dr. Martins završio Sophia je samo buljila u njega, kao da ga moli da nastavi, pa je on to i učinio.

Taj je čaroban trenutak zabilježila i kamera kako bismo i mi uživali u njemu. Nije ni čudo da je skupio preko milijun pogleda. Dok je Sophia plesala, svi koji su ju gledali u bolnici nakratko su zaboravili o svojoj boli, bolesti i stresu – sve je bilo predivno.

Muzika ima veliku snagu, a to se može i vidjeti u videu u prilogu.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala