PRIJE 25 GODINA RODILE SU SE PRVE SEDMORKE: Ovako danas izgledaju!

Bračni par Kenny i Bobbi McCaughey već su imali kćer i htjeli su joj darovati brata ili sestru. Očajno su pokušavali zatrudnjeti, a kada nisu uspjeli, potražili su pomoć u tretmanima za plodnost.

Imali su sreće, Bobbi je uskoro saznala da je trudna. Nakon prvog pregleda liječnik je imao iznenađujuće vijesti za McCaugheyje – dobit će 7 prinova! Par je odlučio sve bebe roditi prirodnim putem i molili su se da će sve biti u redu.

Djeca su rođena 19.11.1997. i, iako su rođena 9 sedmica prerano, svi su bili zdravi. Svaka je beba težila između 1 i 1.5 kg. Porodica je odmah postala poznata. Odradili su brojne intervjue i pojavili su se na nekoliko televizijskih emisija tijekom prvih par godina.

Kako su djeca rasla, porodica se povukla od javnosti kako bi vodili normalna život. Teško je odgajati jedno dijete, a kamoli sedam. Porodica je ipak uspjela s mnogo pomoći. Bobbi je rekla kako: „U početku smo imali veliku pomoć od porodice i prijatelja. Ako smo što trebali uvijek bi nam pomogli. Imali smo strašno dobru pomoć. Imamo strašno veliku vjeru koja nam je bila stijena na koju smo se oslanjali.“

Par priznaje kako je život puno lakši u nekim stvarima otkako su djeca otišla na fakultet. Međutim, kažu kako sada imaju još i više briga jer su djeca samostalna. Svoju su kuću stavili na prodaju i žele premjestiti negdje gdje će voditi mirniji život. Puno vremena provode očekujući i unuku, koju će roditi najstarija kći Mikayla.

Stvari su se definitivno promijenile posljednjih 20 godina, ali čini se kako su svi u porodici usmjereni na budućnost. Svi žive normalne živote, a samo će vrijeme reći što ih iduće očekuje.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala