TRAGEDIJA! Djevojka (23) poginula snimajući selfie, ljudi su vrištali gledajući je kako pada

Turistkinja iz Rumunjske poginula je nakon što je pala s litice blizu popularnog vodopada na Tajlandu, snimajući selfie.

Nane-Iosana Bodea (23) se okliznula na mokro kamenje i stropoštala se sa visine od oko 15 metara, tijekom boravka s prijateljima.

Grupa je bila u posjeti otoku Koh Samui i uputila se ka prelijepom vodopadu Muang, gdje su se odlučili okupati. Nakon što su stigli na najvišu točku, rashladili su se plivajući u jezercu blizu ruba vodopada. Nane-Iosana, se divila pogledu i ljepoti prirode, a zatim je odlučila napraviti nekoliko selfija.

Nažalost, čim se popela uz opasne stijene i počela pozirati, okliznula se na mahovinu i poginula, prenosi The Sun.

Njen skrhani prijatelj Manuel Opancar (22) iz ​​Austrije rekao je da je s njom išao do vrha vodopada, ali da je bilo “strmo i opasno”.

Djevojka je bila na najvišoj točki vodopada kada se strmoglavila pred užasnutim turistima. Njezini prijatelji su pohitali da joj pomognu, nadajući se kako će je reanimirati. Turisti su počeli vrištati i dozivati pomoć dok jedan prolaznik nije pozvao policiju.

Bolničari su se borili da spasiti djevojku rumunjskog porijekla, koja je živjela u Austriji, prije nego što je proglašena mrtvom na licu mjesta.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala