SLANINU NA ZDRAVIJI NAČIN SRBI JOŠ NISU PROBALI: Ovo MORATE DA OSETITE U USTIMA (VIDEO)

Video je pregledan puno puta, a korisnici Tik Toka u komentarima su pohvalili čoveka za ovaj zanimljiv kulinarski trik

Ako ste ljubitelj slanine, ali ne volite količinu masnoće koja se često može naći u njoj, onda morate isprobati ovaj trik. Jedan gurman na TikToku je podelio novi način prženja slanine koji ju čini ukusnijom, ali i zdravijom.

Kuvanje je nekima velika strast, a nekima noćna mora. Bez obzira u koju grupu biste se “učlanili”, dobronamerni saveti profesionalaca uvek dobro dođu. Ovo su neki od njih koje je dobro znati…

@rightguysreview #foryoupage #foryou #fyp #healthyrecipes #healthy #rightguysaldireviews #viral #alditiktok #aldi #cook #food #foodie #breakfast much better #foodhack ♬ original sound – RIGHT GUYS

U videu je demonstrirao kako on to radi. Počeo je tako što je kroz kraj slanine stavio drveni ražanj, stavljajući više komada na isti ražanj. Nakon što su na ražnju, komadići slanine se stavljaju kroz prazne prostore na rešetki pećnice tako da vise prema dolje, a ispod se stavlja tepsija sa limenom folijom.

Dok se slanina peče, masnoća se sliva na limenu foliju ispod. Kada je slanina pečena, meso se lako može skinuti sa ražnja i ubaciti u hleb za savršen sendvič.

Foto: Printscreen/TikTok/rightguysreview

– Pokušat ću ovo sledeći put – napisao je jedan korisnik.

– Ovo izgleda odlično, dobra ideja – komentarisao je drugi.

Naravno, bilo je i onih koji nisu baš bili oduševljeni ovim savetom, a neki su rekli i da je to što je curilo iz slanine možda samo voda.

– To je slanina, mora biti masna. Ako ćete je već i jesti onda je bar jedite kako treba – dodao je jedan čovek.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala