VIDELI SU ŠTA POKOJNIK RADI U SANDUKU, PA SE SLEDILI SVE DO JEDNOG: Stravična SCENA obišla svet (VIDEO)

Na snimku se vidi kako se u kovčegu pomiče ruka prema staklenom delu

Jeziva scena snimljena je na jednom pogrebu u Indoneziji gde je osoba koja je preminula mahnula iz kovčega kroz ‘stakleni prozor’. Ili je barem tako izgledalo.

Ožalošćena porodica i sveštenik okupili su se na groblju u gradu Manado u severnom Sulavesiju 5. maja kako bi sahranili muškarca koji je preminuo. Dok je sveštenik govorio, na snimku koji je snimio jedan od učesnika pogreba vidi se kako se u kovčegu pomiče ruka prema staklenom delu i izgleda kao da muškarac maše.

Nakon što je snimak objavljen, lokalno stanovništvo odmah je pomislilo kako je muškarac zapravo bio živ i da je hteo da pobegne. Ipak, to se ne može sa sigurnošću tvrditi. Nakon ”mahanja” niko nije otvorio sanduk. Ipak, veća je verovatnost da se mrtvak “pomakao” zbog ukočenosti i procesa razgradnje tela.

Naime, u studiji objavljenoj u septembru 2019. godine koje su proveli naučnici s australijskog univerziteta “Central Queensland University” u Rokhemptonu otkriveno je kako leš može promeniti pozu bez “spoljne pomoći”, a rezultat tog istraživanja važan je za forenzičku nauku.

Inače, video je objavljen maja 2020. godine, ali je ponovo postao viralan i probudio veliku pažnju publike.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala