Vidjela je fotografiju ozlijeđene djevojčice u novinama, a onda se sve promijenilo

Kada je u novinama vidjela fotografiju 5-godišnje ozlijeđene djevojčice iz Iraka, odmah je odlučila nešto poduzeti.

17-godišnja Teeba Marlow prisjetila se nesebične žrtve svoje majke koja joj je spasila život.

Teeba je imala samo 5 godina kada je u Iraku zadobila velike opekline. Završila je s opeklinama trećeg i drugog stupnja na glavi i licu te je nepovratno izgubila kosu. No kada je Barbara Marlowe, iz Ohioa, vidjela njezinu sliku u novinama, sve se promijenilo.

Čim je Barbara vidjela malenu, ozlijeđenu, djevojčicu odmah je odlučila pomoći. Stupila je u kontakt s Teebinom majkom koja je samo željela da njezina kćer dobije što bolju njegu i podršku.

Barbara je posvojila Teebu te ju je odvela u Ameriku gdje je Teeba prošla 19 operacija koje su joj promijenile život. Barbara je rekla: „Bilo je to vrlo velik rizik. Predavala je svoju kćer nekome koga nikada nije upoznala“.

Deset godina kasnije, Teeba se ujedinila sa svojom biološkom majkom. Bila je tako zahvalna objema svojim majkama koje su joj pomogle da živi sretnim i zdravim životom.

„Obje moje majke su majke. Nema prave majke i lažne majke. Nema majke koja me rodila i majke koja me odgojila. Postoji samo mama i mama“.

Teeba će uskoro krenuti na fakultet te se nada da će njezina priča inspirirati druge ljude. Zaista je čudo da su te dvije žene postale dijelom Teebinog života i da su bile spremne riskirati kako bi joj pomogle.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala