Liječnici su tvrdili da ovaj dječak neće preživjeti – on je pokazao da su bili u krivu

Liječnici su tvrdili da dječak neće preživjeti ni do svog 18. mjeseca, no Braden je ove godine napunio 18 godina. Prije 18 godina medicinska je sestra Michelle Linn upoznala novorođenče kojemu nisu predviđali dug život.

Braden West iz Kentuckyja je rođen s Pfeiffer sindromom tipa 2. Zbog toga je imao teško izobličenje lubanje i probleme s disanjem. Bradenova majka kaže da je prognoza bila vrlo tmurna od samoga početka: „Liječnici su rekli da neće živjeti, a ako i poživi onda će biti potpuni invalid, neće moći vidjeti ni čuti“. Kada je bio beba Bradenovi dišni putevi su bili tako jako blokirani da su ga liječnici pos

Daviess County teen continues to beat the odds | Eyewitness News (WEHT/WTVW)

Michelle je provela sate moleći se za čudo pokraj Bradena. Jedna je noć bila tako teška da se Michelle pobojala da je kraj blizu.
„Nisam bila sigurna hoće li preživjeti do jutra“, rekla je Michelle, „Gledala sam ga kako se muči cijelu noć. Sjećam se da sam molila Boga da ga primi Sebi ili da mu pomogne da ozdravi. Bilo je to tako teško za njega i sve nas“.

Michelle sada zna da su joj molitve uslišane. Tijekom nekoliko slijedećih mjeseci Bradenovo se stanje poboljšavalo. Uskoro je otpušten iz bolnice što je samo po sebi bilo pravo čudo. Od tada je samo nastavio pokazivati koliko su liječnici bili u krivu.

Liječnici su rekli da neće poživjeti do svog 18. mjeseca, no Braden je ove godine napunio 18 godina. Kako bi proslavio maturu iz srednje škole zamolio je Michelle da uslika njegove zadnje slike iz srednje. Rezultati su pravi pokazatelj snage vjere i prijateljstva. Njegova je majka, Cheri, rekla: „Ovo je tako velika stvar. Nema bolje osobe da ga uslika od žene koju je Bog poslao da spasi mog sina“. „Jako sam sretan sa sobom. Neću se mijenjati ni zbog koga. Sretan sam ovakav kakav sam i gdje sam“, rekao je Braden.

Michelle je dodala: „Poznavati Bradena znači voljeti ga. On je drag, pametan, voli svoju porodicu, prijatelje, pecanje i avione, Lukea Bryana, svoj automobil i najviše…. Voli Stvoritelja. Njegova mu je vjera jako važna te ju dijeli sa svakim ko želi slušati. Kada ga gledam nemam niti malo sumnje zašto Ga je Bog odabrao da ostane na ovoj zemlji. Kroz njega tako jako svijetli Svjetlo Kristovo. On je nada. On je hodajuće svjedočanstvo vjere i on je ljubav u najčišćem obliku. Čast je sjediti u prvom redu na predstavi njegova života“.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala