Mladić i djevojka se vjenčali pa otkrili nevjerovatnu istinu o sebi na 20 godina staroj fotografiji

Heidi i Ed Savitt, novopečeni bračni par iz Derbyshirea u Velikoj Britaniji, nedavno su otkrili da su bili zaljubljeni u djetinjstvu. Par se upoznao 2011. na fakultetu u Newcastleu gdje je Ed studirao psihologiju i poslovanje, a Heidi ekonomiju i menadžment, a vjenčali su se ovog ljeta.

Upoznali su se nakon što je Ed pitao Heidi kako se koristi sušilica za rublje u studentskom domu.

Foto: Instagram

Nakon četiri godine veze otišli su na večeru s majkama koje su počele pričati o njihovom djetinjstvu, a Heidina majka spomenula je kako se Heidi zaljubila u dječaka Eda na ljetovanju u Turskoj kad joj je bilo samo šest godina.

Njegovo im se ime učinilo kao neobična podudarnost, ali na to nisu obraćali previše pažnje sve dok nekoliko tjedana kasnije njena majka Kay na tavanu nije pronašla fotografije s ljetovanja 1997. U dječaku je odmah prepoznala svog zeta.

Foto: Instagram

“Kad nam je majka poslala prvu fotku, bila sam zaprepaštena. Morala sam malo prileći. Kasnije je Edova porodica pronašla još nekoliko fotografija. Nevjerovatno”, rekla je Heidi za Independent.

Heidi i Ed bili su nerazdvojni tijekom cijelog tog ljetovanja i stalno su se držali za ruke, a oboje tvrde da su znali da će završiti u braku čim su se upoznali na fakultetu.

Foto: Instagram

“Kad samo saznali za to, bili smo zajedno već četiri godine. Luda je ideja da se moglo dogoditi da nikad i ne saznamo”, rekla je Heidi i dodala kako im prijatelji često govore da se radi o sudbini i da njihova priča zvuči kao scenarij za film.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala