Prešao je 1.000 km kako bi vidio djevojku s kojom se dopisivao: Ono što se dogodilo će dugo pamtiti

Mladić je prešao više od 1.000 km kako bi vidio djevojku s kojom se neko vrijeme dopisivao preko TikToka. Njihov susret nikada neće zaboraviti. Matt Bannon (26) iz Dallasa objavio video snimku svog plivanja koji je postao viralan i dobio je stotine komentara, osobito djevojki. Jedna od njih mu je posebno zapala za oko, a to je bila Taylor Bier iz Omahe (Nebraska, SAD).

Ona je pohvalila njegovo plivačko umijeće, a pritom je naglasak stavila na tome da je samac, što mu je bio jasan znak da joj treba odgovoriti i nešto pokušati s njom. Prešao je preko 1.000 km kako bi vidio djevojku

Kako su dani prolazili, njih dvoje su nastavili razmjenjivati poruke putem TikToka, sve dok se u jednom trenutku nisu glasovno čuli na Taylorin zahtjev, koja je željela provjeriti da profil nije lažan. Nakon toga, dogovorili su da će se vidjeti, a Matt je prešao oko 1.050 kilometara kako bi vidio djevojku u koju se, očigledno, zaljubio na prvi pogled, prenosi SWNS.

– Bio je mnogo ljepši nego što sam pomislila da će biti. Oboje smo, malo u šali, a malo uistinu, napomenuli da smo nakon prvog sastanka mislili da ćemo biti prijatelji te nismo očekivali da će se razviti ljubav. Očigledno nije bilo tako – navela je Taylor.

Ona je potom na zatim na društvenim mrežama objavila i video snimku njihovog prvog sastanka koji je također postao viralan s više od 4,5 miliona pregleda. Kako prenosi novinska agencija SWNS, njih dvoje su sada u vezi, a već nekoliko puta su se vidjeli, bez obzira na to što žive podaleko i što moraju prolaziti kroz aerodromske procedure da bi putovali i sreli se.

– Osobni susret nam je također bio bolji od očekivanog. Super je ludo kako stvari za sada funkcioniraju – dodala je ona, dok je Matt izustio rečenicu: “Hvala Bogu na TikToku, zar ne”.

Također je njihov plan da se sastaju bar svakog vikenda u mjesecu.

– Oboje znamo kako se zaista volimo da više nismo zainteresirani za upoznavanje bilo koga drugog. Matt se šali da je ova sezona TikTok neženja završena – dodala je Taylor.

@tay.bier But where’s the pink swim trunks @batt_mannon ?? #brotherinpink #CompleteMyLook ♬ This is gonna be the song of the summer – Star

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala