PRIPADNIK VOJSKE SRBIJE! CECA RAŽNATOVIĆ PRONAŠLA “NOVOG” DASU: Uhvaćeni zajedno u kolima, BOGDANE ADIO! (FOTO)

Ceca Ražnatović u društvu nepoznatog muškarca, sa širokim osmehom

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i ugledni ugostitelj Bogdan Srejović šokirali su javnost vešću da su nakon godinu dana ljubavne romanse odlučili da stave tačku na nju.

Nakon raskida Ceca i Bogdan ostali su u prijateljski odnosima, jer među njima nema zle krvi. Ceca i Bogdan uživali su u njihovoj ljubavi.

Sredinom januara prošle godine u javnost je procurila vest da su balkanska muzička zvezda, Ceca i poznati beogradski ugostitelj Bogdan u ljubavnoj vezi.

Ova veza je počela neposredno ranije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile.

Tokom prethodnog perioda Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama.

Stekao se utisak celokupne harmonije, kao i porodično bliskih odnosa sa obe strane. To je bio razlog više da nas je iznenadila informacija da je na ovu vezu stavljena tačka, što smo saznali od izvora bliskom ovom paru, a kasnije i od samih aktera koji nisu želeli da daju izjave i pričaju bilo šta konkretnije na ovu temu.

Ono u čemu su jednoglasni bili jeste:

– Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života – stoji u zajedničkom saopštenju.

Uprkos raskidu Bogdan sa društvenih mreža nije uklonio zajedničke fotografije sa pevačicom.

Bogdan je u dva navrata na svom Instagram profilu objavljivao slike sa Cecom – na jednoj su sa prijateljima na Kopaoniku, dok na drugoj poziraju na romantičnoj večeri tokom boravka na Kipru.

Iako se ljubav ugasila, Srejović na Instagramu i dalje ima fotografije sa Cecom, što je još jedan dokaz da je bivši par ostao u prijateljskim odnosima nakon raskida.

Njih dvoje se i dalje međusobno prate na pomenutoj društvenoj mreži, a raskid nije bio buran, niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić objavila je fotku s Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom folk zvezde Cece Ražnatović, posle čega su krenule glasine da je ona njegova nova izabranica

Tim povodom, za Pink.rs oglasila se Čaprićeva.

– Nas dvoje se baš družimo već duže vreme, on je meni samo drug, ništa više od toga nema. Izašli smo to veče na njegov splav, bilo nas je puno, slikala sam se sa svima, ne samo sa njim. Nema potrebe da se spekuliše da smo u vezi kad nismo

Otkako je raskinula emotivnu vezu sa Bogdanom Srejovićem, Ceca Ražnatović nije se pojavljivala sa pripadnicima jačeg pola. Sad je, međutim, pratioce iznenadila najnovijom objavim gde se vidi da blista u društvu mladića, čiji identitet je, zasad, tajna.

Ko je tajanstveni muškarac i da li je na pomolu nova romansa poznate pevačice, uskoro ćemo saznati.

foto: instagram/printscreen
error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala