UBILA SE RIJALITI ZVEZDA! Stiglo OPROŠTAJNO PISMO, ljudi u šoku

Kajlija je preko Tiktoka poručila ćebe, a njena majka je sada za E! News otkrila i šta je pisalo u poruci koja je stigla uz poklon

Majka nekada najlepše devojčice Kajlije Pouzi, dobila je poklon koji joj je tinejdžerka naručila 2 nedelje pre smrti.

Prošlo je jedva dvadesetak dana od smrti Kajlije Pouzi, nekada najlepše devojčice i zvezde kontroverznog šou programa “Toddlers and tiaras”, a svet i dalje potresaju teorije o njenoj smrti.

Lepa tinejdžerka napunila je 16 godina samo par dana pre samoubistva, a policija ju je našla obešenu u državnom parku Birč Bej u Vašingtonu, nedaleko od svoje kuće, a ovi detalji potresli su milione.

Kako pišu strani mediji, Kajlija nije ostavila oproštajnu poruku u trenutku smrti, ali se ipak na neki način oprostila od svoje najdraže osobe. Naime, njenoj majci Marsi Gaterman stigao je poklon koji joj je njena mezimica naručila 2 nedelje pre smrti.

Kajlija je preko Tiktoka poručila ćebe, a njena majka je sada za E! News otkrila i šta je pisalo u poruci koja je stigla uz poklon.

“Draga mama, čak i sada kada nisam kraj tebe želim da znaš da te volim i cenim. Uvek. Umotaj se u ovo ćebe i smatraj to velikim zagrljajem. Volim te”, ispričala je ožalošćena Marsi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli kailia (@kailiaposey)

Nesrećna žena potpuno je slomljena gubitkom, ali je iskoristila mreže da se zahvali svima na podršci i da ujedno podseti mlade pratioce da govore o svojim problemima, te da samoubistvo nije rešenje.

“Ovo je najgora stvar koju jedna majka može da doživi. Roditelji koji imate decu koja su tinejdžeri i koja koriste telefone, uvek im proveravajte uređaje”, rekla je.

“Ako vas nešto muči, nemojte ćutati. Kažite roditeljima. Niko vas neće osuđivati, već će vam dati pomoć koja vam je potrebna. Ali moramo da znamo da bismo mogli da vam pomognemo. Nemojte to skrivati u sebi”, dodala je.

Podsetimo, Gatermanova je prva podelila vesti o ćerkinoj smrti.

Foto: Printscreen/Instagram

“Nemam reči, moja prelepa devojčica je otišla. Molim vas, poštujte našu privatnost dok oplakujemo gubitak Kajlije. Ona će biti moja beba zauvek”.

Majka Kajlije Pozi objavila je i fotografiju svoje ćerke u haljini, a tinejdžerka je trebalo da učestvuje i na takmičenju za “Miss Teen Amerike”.

U međuvremenu se saznalo kako je umrla, a informacije da je na ovakav brutalan način sebi prekinula detinjstvo i blistav život koji ju je čekao posebno su bile bolne za porodicu i najbliže prijatelje koji su odlučili da pokrenu fondove za sve one koji se bore sa bilo kakvim psihičkim problemima.

Kajlija je u svetu modelinga od svoje treće godine, i kao i većina devojčica koje su učestvovale na dečjim izborima za Miss, išla je u solarijum, šminkala se, nosila veštačke nokte i potpetice, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Ona je nastavila i kasnije da se takmiči i bila veoma uspešna u tome, a njena majka je dodala da ništa nije upućivalo na tragediju jer je delovala kao ispunjena i srećna osoba, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala