NOVINARKA URADILA SKANDALOZNU STVAR SA PSOM, PA ZATRUDNELA: “Greh” je kriminalan i SNIMLJEN (VIDEO)

Britanska novinarka koja se retko tušira, ne pere kosu, zube, niti garderobu je uveliko trudna, a njenom vereniku ništa od toga ne smeta!

Britanka koja se retko tušira i gotovo nikada ne pere kosu ni zube i dalje je u žiži interesovanja svetske javnosti. Anabel Fenvik Eliot (35) je novinarka koja je dugo živela sama sa psom na selu Eseksa pošto njen verenik radi u Nemačkoj.

Ona je priznala da kada joj verenik nije tu tušira se svega jednom nedeljno, kosu ne pere uopšte, a budući da ne voli ukus koji u ustima ostavlja pasta ne pere ni zube.

Najbizarnije od svega je što je ova novinarka radila upravo u okviru rubrike “Lepota i zdravlje” tako da je još čudnije odsustvo njenih “bjuti navika”.

– Radila sam rubrike o lepoti u jednom od prestižnih britanskih novina. Gotovo sve proizvode za negu kože i šminkanja sam isprobala, a neki od njih su papreno skupi. Vremenom sam došla do zaključka da apsolutno ništa ne deluje, a uz to je i jezivo skupo. Poenta priče je da ako imate dobru kožu šminka vam uopšte nije potrebna, a isto važi i za kosu – rekla je ona.

Budući da je sada isključivo kod kuće, a čak joj ni verenik nije tu, shvatila je da njoj i njenom psu nemačkom ovčaru koga zove Medved uopšte ne smeta što ona ovako živi.

@annabelmaud The man has spoken #grossgirl #grossgirltok #questiontime #fiancecheck #fyp ♬ Elevator Music – Bohoman

Listi svojih aljkavih navika dodala je i to što ne pere ni sudove, već ih samo ispere i nastavlja da ih koristi.

– Pošto živim sama koristim dve šolje koje nikada ne perem deterdžentom. Samo ih isperem, jesu uvek malo prljave, ali meni to ne smeta. Posteljinu takođe ne menjam, a i kada je perem da ne bih trošila deterdžent, samo je isperem. Mom psu nije bitno kako izgledam, a priznajem da sam strahovito lenja i da živim kao hipik. Evo i kako izgleda moj prosečan dan – objasnila je Anabel uz video snimak na kome se do detalja vidi koliko ona 5 para ne daje za osnovno sređivanje kuće.

Ona je postavila TikTok snimak na kome ga otvoreno pita koliko mu njene navike smetaju, budući da se trudi da pere zube i tušira se bar kada je on tu, ali kosu i dalje ne pere.

@annabelmaud I’m a Billy no-mates. You can read what I wrote about this in The Telegraph today #introvert #loner #fyp ♬ original sound – Annabel Fenwick Elliott

Na snimku vidimo kako on nalazi teglu meda koju je Anabel zaboravila da zatvori tako da je sada puna mrava. Njemu pak to nimalo ne smeta, a na komentare o nepranju kose odgovara da ni on svoju kosu ne pere preterano često.

Anabel objašnjava da je jako introvertna i da se boji kako će njihovo venčanje izgledati.

– Imam svega 3 prijatelja u životu koja će mi doći jednoga dana i na sahranu. Kada bih videla čoveka na ulici sakrila bih se iza prvog ugla! Ne znam kako bi moja svadba izgledala, verovatno bih ja pozvala ta svoja 3 prijatelja, a on mnogobrojnu svoju rodbinu i društvo – objasnila je ona, a koliko je njen život zaintrigirao sve vidimo po tome što su dnevne novine na čak dve strane objavile njenu priču.

Koliko njenom vereniku ne smetaju njene navike potvrdila je i činjenica da je Anabel u međuvremenu ostala trudna.

Ona je na svom Instagram nalogu podelila sa pratiocima fotografiju sa Maldiva u poodmakloj trudnoći uz natpis:

– Očekujemo našeg dečaka u julu – napisala je ona.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala