Ova žena je usvojila djevojčicu kojoj su životinje pojele nos, a pogledajte kako danas izgleda!

Platila je $28,000 da usvoji djevojčicu iz Nepala, no nakon što je vlada SAD-a zabranila usvajanje djece iz Nepala, izgubila je sav svoj novac.

Kristen Williams je neudana žena. Radi kao učiteljica u jednoj srednjoj školi u Cincinnatiju, u Ohiou.

Budući da je oduvijek htjela dijete, odlučila je započeti proces usvajanja na međunarodnom nivou. Platila je $28,000 da usvoji djevojčicu iz Nepala, no nakon što je vlada SAD-a zabranila usvajanje djece iz Nepala, izgubila je sav svoj novac.

Ipak Kristen nije odustajala. Ubrzo je upoznala 5-godišnjakinju po imenu Munni i to iz Indije. Munni je imala rijedak facijalni poremećaj, no Kristen je od prvog trenutka znala da će ona biti njena buduća kćerka.

2013. godine Munni je dobila novu kuću. Šest mjeseci poslije, Kristen je odlučila usvojiti još jednu djevojčicu iz Indije, 3-godišnju Roopu, koja je do tada živjela u napuštenoj garaži, a njeno lice i nos su pojele životinje i insekti. Jedva je preživjela.

2016. godine je u jednoj emisiji obrazložila da nije htjela samo proći pored njih poput drugih ljudi, nego biti ta koja će ih dovesti sebi i pomoći.

Roopa je imala operaciju nosa, a Munni su hirurškim putem odstranjeni ožiljci na licu. Ove divne djevojčice su potpuno preobražene.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala