VIDEO ŠTA MU ŽENA RADI NA SLIKAMA SA VENČANJA, PA JOJ DAO “KORPU”: “Ispunjavala je želju”

Korisnici Redita su u komentarima bili podeljeni oko toga ko je od njih dvoje pogrešio i je li muškarac napravio veliki problem ni iz čega ili je pak s razlogom ljut

Jedan je muškarac na Reditu ispričao kako je nedavno video da je njegova nova supruga s njihovih fotografija sa venčanja u fotošopu ‘isekla’ njegovog 12-godišnjeg sina, a to je, kako kaže, otkrio dok je s njom bio na medenom mesecu, pa je jednostavno otišao.

– Planiranje venčanja je prošlo glatko i nije bilo nikakvih problema dok nisam saznao da je iz većine naših fotografija sa venčanja uklonila mog sina – rekao je.

Prvo je, kaže, bio u totalnom šoku pa je nazvao fotografa sa svadbe spreman da ga napadne misleći da je on za to kriv, ali mu je fotograf rekao da ih je „uredio po želji supruge koja je tražila da napravi više kopija bez deteta…“ Kad je suprugu pitao zašto, odgovorila mu je da je htela da ima fotografije samo njih dvoje, ali to, kaže, ne može biti razlog jer su na njima još neki članovi porodice.

– Onda je počela da insistira da ja pravim problem ni iz čega i tražila je da nazovem sina da mi on potvrdi kako „njemu to ne smeta i nije mu bitno da li je na fotkama ili nije.“ To sam odbio jer ga nisam hteo da ga mešam u našu raspravu, ali sam pitao svekrvu šta ona o svemu tome misli… Ona mu je, kako kaže, rekla da njena ćerka sigurno nije htela da dete na bilo koji način isključi i da je sigurno zbog svadbe bila preopterećena.

Međutim, njemu ništa od toga nije predstavljalo dovoljno dobro opravdanje pa je odlučio da prekine njihovo svadbeno putovanje i vratio se kući.

Korisnici Redita su u komentarima bili podeljeni oko toga ko je od njih dvoje pogrešio i je li muškarac napravio veliki problem ni iz čega ili je pak s razlogom ljut .

„Ukloniti dete s fotografija je tek prvi korak… Razvedite se od nje!“ napisao je jedan, a drugi je dodao da je žena, ako je stvarno samo htela da ima fotografiju njih dvoje, mogla to da zatraži na dan venčanja. „Čak i da je zaboravila ili nešto slično, nije morala da izrezuje s većine fotki vašeg sina“, komentarisao je jedan korisnik.

Bilo je i onih koji nisu videli „čemu tolika drama“. „Zvuči mi kao da ste se na medenom mesecu posvađali ni oko čega“, napisala je jedna korisnica, a druga mu je poručila i da mu se nije ženio sin već on, te da ne razume zašto je uopšte bitno je li ga uklonila ili nije. „Zadržala je i originale fotografija, nije ih izbrisala, zar ne?“ dodala je, a prenosi The Sun.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala