ZBOG OVE FOTOGRAFIJE SU SVI ZANEMELI I ZAPLAKALI: Krije ISTINU koja gađa u SRCE! (VIDEO)

Jedna devojka je podelila sa svima neverovatnu igru sudbine koja povezuje njenog dečka i pokojnu majku

Čak i ako niste osoba koja veruje u sudbinu, odnosno da ništa nije slučajno i da je sve zapisano negde među zvezdama, ima nekih priča nakon kojih se čovek ipak barem malo zapita.

A jednu gotovo neverovatnu upravo je prenela australijska tiktokerka Lija Menzies, koja je ostala bez majke kada je imala samo sedam godina. Nažalost, toj ženi je još pre mnogo godina zakazala jetra, pa Lija nikada nije imala priliku da predstavi svog momka i kaže svojoj majci koliko ga voli.

Ta činjenica silno ju je rastuživala, ali nedavno je došla do spoznaje koja ju je ostavila bez reči dok je listala album sa fotografijama dragog. Naime, na jednoj od njih je ugledala svoju majku, pa shvatila da je bila vaspitačica njenom Tomasu u vreme dok je on još pohađao vrtić.

@speccylee

Found out through this photo in his photo album. A moment straight out of a movie ?

♬ iris – ?

Drugim rečima, njena majka davno je još upoznala izabranika njenog srca, a neki su pri razmišljanjima otišli tako daleko da su zaključili kako joj ga je ona zapravo i poslala.

– A što da vam kažem… On je ostao bez reči, a ja sam se rasplakala onog trenutka kada smo shvatili da je Tomas ipak imao priliku da upozna moju majku. Čak ju je i Tomasova majka tada upoznala, a opisala mi ju je kao izuzetno dragu i nežnu osobu – prepričala je naknadno Lija u snimku koji je za pet dana sakupio više od 37,8 miliona pregleda.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala