I TO JE MOGUĆE: Plivanje u okeanu sa KONJIMA glavna atrakcija – NEVEROVATNO! (FOTO)

Grupe se obično sastoje od 10 do 15 konja i jahača, pa ako ste ikada zamišljali da glumite u sopstvenoj kaubojskoj avanturi, sada je vreme da ostvarite fantaziju

Jamajka zvuči kao idealna destinacija za ljude koji traže rajske plaže, dobru zabavu i neverovatna iskustva. Iako zvuči savršeno, iskustvo može postati još bolje ako isprobate poznate ture na kojima turisti mogu da plivaju u okeanu sa konjima.

Konji su vešti plivači i postali su popularna atrakcija na ostrvu. Konji su stigli na Jamajku u 15. veku i danas su neophodni za turizam.

Dok je jahanje konja na plaži već sama po sebi popularna aktivnost na ostvu, turisti mogu uživati i u obilasku različitih lokacija, uključujući Očo Rios, Negril i Montego Bej. Ture često traju i do dva sata, a turisti će jahati konje kroz brda i džungle, a završava se uz more. Iz bezbednosnih razloga, neke agencije će zahtevati od turista da nose kacige.

Ne očekujte da će životinje plivati sve vreme. Konji ulaze u vodu i mogu da plivaju neko vreme, ali će većinu vremena šetati po plaži. Turisti uvek treba da slušaju svoje vodiče i ne teraju životinje da plivaju predugo, poštujući sva ograničenja.

Grupe se obično sastoje od 10 do 15 konja i jahača, pa ako ste ikada zamišljali da glumite u sopstvenoj kaubojskoj avanturi, sada je vreme da ostvarite fantaziju!

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala