Gladni beskućnik ju je molio komadić kruha, no njenu reakciju niko nije očekivao (VIDEO)

Gladni beskućnik je molio vlasnicu restorana komadić kruha, no ovakvu njenu reakciju niko nije očekivao.

Djevojka po imenu Cesia Abigail Baires vlasnica je restorana brze hrane u Minneapolisu, najvećem gradu američke države Minnesota. U karijeri je viđala sve i svašta, ali kada joj je izgladnjeli beskućnik Marcus ušao u lokal i tražio da hranu, taj trenutak promijenio je život i njoj i njemu.

Naime, Cesia ga je odmah pitala zbog čega nema posao te je li mu poznato kako njoj ništa ne pada s neba, na što je Marcus rekao da je posao nešto što bi najviše volio, ali ga niko neće zaposliti zbog dosjea u policiju punog krađa, na koje je bio primoran zbog gladi i neimaštine.

Cesia je odlučila ne podleći predrasudama te da joj prva misao ne bude kako je u pitanju prevarant, već siroti beskućnik koji se vrti u začaranom krugu – beskućnik je jer nema posao, a posao nema jer je beskućnik.

Zato je odlučila tog dana predložiti mi da kod nje pere posuđe, a ona će mu za to platiti. Prije nego što ga je poslala u kuhinju, Cesia mu je dala obrok i odmah potom ostala u čudu – Marcus nije sjeo za stol kako bi pojeo obrok, već je izašao iz lokala.

I taman kada je Cesia pomislila da je pogriješila, vidjela je nešto nevjerojatno. Marcus je otišao podijeliti obrok s prijateljima, također beskućnicima, a zatim se vratio, spreman raditi. Nakon što je malo razgovarala s njim, Cesia je shvatila da je u pitanju divna osoba pa je odlučila dati mu taj posao do daljnjeg.

Priča o dobrodušnoj vlasnici i vrijednom beskućniku proširila se po internetu brzinom svjetlosti, a Cesia nije očekivala da će sve poprimiti tolike razmjere, da je popularnost njenog lokala nevjerojatno porasla, a ponekad nema gdje smjestiti sve mušterije.

To je definitivno njezina nagrada za dobro djelo!

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala