MUFTINICA BELKISA OBJAVILA NOVE FOTOGRAFIJE: Oko nje sam luksuz, a evo koju PORUKU šalje! (FOTO)

Mlada muftinica posle otkrića Kurira da je zapravo bila u šerijatskom braku s muftijom i da želi svoja prava, sklonila se iz Novog Pazara i “vida rane”, na ovoj luksuznoj crnogorskoj destinaciji!

Belkisa Crnovršanin (31) treća žena pokojnog Muamera Zukorlića, postavila je nove fotografije na svom Instagram profilu iz Porto Montenegra u Tivtu.

Mlada muftinica posle otkrića Kurira da je zapravo bila u šerijatskom braku s muftijom i da želi svoja prava, sklonila se iz Novog Pazara i “vida rane”, na ovoj luksuznoj crnogorskoj destinaciji!

“Ako reči nisu lek, neka ne budu ni otrov”, napisala je lepa Belkisa uz fotografiju iz limuzine, odevena u elegantni crni kostim, besprekorno našminkana i nasmejana.

Belkisa se na svom Instagram profilu već pohvalila snimcima iz Porto Montenegra, ali je poseban akcenat tada stavila na snimanje jahti, a objavila je i svoju fotografiju, u hidžabu.

Belkisa Crnovršanin (31), kako smo već pisali voli i nosi isključivo skupocenu i markiranu odeću i torbe, a čime se hvalila na društvenim mrežama. Međutim, posle teksta Kurira o skupim komadima, ova novopazarska novinarka izbrisala je sa svog profila doslovce sve fotografije sa kojih su “vrištali” popularni brendovi “dior”, “prada”, “guči”, “šanel”.

Da podsetimo na jednoj Belkisa hodala među kolonadama, okrenuta leđima, ali “šanel” torbica od 8.800 dolara je “pozirala”. Slična stvar bila je i na drugoj slici – opet “šanel”, čija je cena oko 8.000 dolara.

Na fotografijama su se mogle videti i “prada” od “skromnih” 1.750 dolara, ali i ona s potpisom Iv Sen Lorena, koja je slične cene. Bilo je tu i “dior” patika od 1.000 dolara i “guči” majice od 400. Da voli “dior”, pokazala i još jednom sva zakamuflirana, ali sa jasno istaknutom pomenutom torbicom, sa sve imenom brenda. Cena – sitnica – 3.350 dolara.

Na jednoj fotografije mogle su se videti “prada” čizme od 1.850 dolara,a na poslednjoj objavljenoj fotografiji, koju je takođe izbrisala, pozirala je u “selin” duksu od 650 evra.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala