OVA FATALNA PLAVUŠA JE ŽENA NAŠEG GLUMCA: 15 godina MLAĐA OD NJEGA, i bar toliko puta lepša! (FOTO)

Supruga Darka Tomovića je prava dama…

Supruga Darka Tomovića, Nina Tomović, nedavno je očarala javnost. Glumac iz serije “Igra sudbine” i njegova lepša polovina ukrali u šou na jednom događaju, a o njihovom pojavljivanju ne prestaje da se priča.

Supruga Darka Tomovića je prava lepotica

Ljubavna priča Darka i 15 godina mlađe Nine započela je još davne 2007 godine, kada su radili na zajedničkom projektu, a četiri godine kasnije izašli su na sastanak. Malo ko se seća da je Nina takođe glumica; završila je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, ali se pronašla u potpuno drugoj ulozi.

Naime, ona se opredelila za kognitivno bihejvioralni koučing, u čemu je vrlo uspešna.

Zajednički život krunisalo im je rođenje ćerkice Lane, koja je centar njihovih zbivanja i pažnje, a kada iskoriste priliku da se pojave negde sami, oni jednostavno privuku enormnu količinu pažnje. Tako je i bilo, nedavno, tokom svečanog gledanja 500. epizode serije “Igra sudbine” , u kojoj Tomović tumači jednu od uloga.

View this post on Instagram

A post shared by Darko Tomovic (@darko.tomovic)

Inače, njih dvoje venčali su se 15. januara 2012, a nakon osam godina Nina je govorila o odnosu sa suprugom:

– Suprug mi nikada nije uputio ružnu reč, čak ni u raspravama. Poštuje me i nasamo i u društvu, a to se ne uči i ne kupuje, već je rezultat spoja socijalne i emocionalne inteligencije. Suština našeg odnosa je potpuni spokoj, što naravno nije garant da ćemo slaviti pedesetu godišnjicu braka. Ali mi i ne razmišljamo o budućnosti, živimo danas – pričala je ona za “Gloriju”.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala