UBILA TROJE SVOJE DECE, ČETVRTO DETE NAVODNO BILO SAUČESNIK: Jeziv sločin podigao na noge Los Anđeles

Njen 16-godišnji sin i navodni saučesnik zadržan je u pritvoru za maloletnike bez kaucije po jednoj tački optužnice za ubistvo, piše “Dejli mejl”.

Anđela Daun Flores (38) rekla je vlastima da je ubila svoju ćerku Natali (12) i osmogodišnje blizance Nejtana i Kevina. Ona je u pritvoru a kaucija joj je određena na šest miliona dolara, kako je rekla policija Los Anđelesa.

Njen 16-godišnji sin i navodni saučesnik zadržan je u pritvoru za maloletnike bez kaucije po jednoj tački optužnice za ubistvo, piše “Dejli mejl”.

Anđela je prethodno živela u području Kanzas Sitija i radila u lokalnoj građevinskoj kompaniji, kako pokazuje njen profil na “Fejsbuku”.

Policija je na novu adresu u Vudlend Hilsu, na koju se porodica doselila tek pre tri meseca, došla oko 8.00 ujutro u nedelju, na Dan majki. Smrt troje dece proglašena je na licu mesta.

U noći pre ubistava komšinica Prisila Kanales čula je kako Anđela vrišti.

-Moja porodica me zlostavlja! – vikala je.

Potom je navodno otišla do dvorišta komšije pored njih, otvorila Bibliju i upalila sveće. Hitna pomoć stigla je u ponoć i stavila je na nosila, a ona je, prema svedocima, pokušala da se oslobodi.

-Gde je moja Biblija? – vikala je ona.

Kanalesova je za “Los Anđeles tajms” rekla da “i dalje čuje Anđelu kako vrišti”. Nije poznato šta se desilo u međuvremenu, od njenog napada do trenutka kad su deca pronađena mrtva sledećeg dana ujutro. Policija je rekla da deluje da su deca umrla u subotu, dan pre nego što su pronađena njihova tela.

KTTV prenosi da su Anđela i njen 16-godišnji sin pokušali da se sakriju u dve različite kuće u komšiluku pre nego što je policija stigla u nedelju ujutro. Još nije objavljen uzrok smrti dece, a policija je rekla da trenutno ne tragaju za drugim osumnjičenima.

Majka je prevezena u bolnicu radi procene mentalnog stanja a kasnije je odvedena u pritvor zajedno sa svojim 16-godišnjim sinom. Oboje su optuženi za ubistvo.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala