LIJEČNICI I SESTRE VIKALI SU TOKOM CARSKOG REZA: Nekoliko trenutaka kasnije majci su uručili najveću bebu koju su ikada vidjeli

Chrissy i Larry Corbitt bili su presretni kada su saznali da će dobiti novu bebu. Već imaju četvero djece i bili su uzbuđeni što će dobiti još jednog člana porodice. Ali kako je trudnoća napredovala, shvatili su da se Chrissin trbuh povećao više nego u drugim trudnoćama. Očekuju li možda blizance?

Je li nastao neki problem?

Unatoč njihovoj brizi, ultrazvuk je pokazao samo jednu bebu i zdravu trudnoću. Liječnici su zaključili da je njezin trbuh velik zato što će roditi ogromnu bebu.

Na sreću, porod je sretno prošao i rodila je uz pomoć carskog reza. Ali čim su joj u naručje dali njezinu curicu Chrissy se iznenadila. Umjesto velikog novorođenčeta u nju su zurile oči odraslijeg djeteta.

Rekla je kako „Kada su ju iza zavjese držali za mene, nisam mogla vjerovati koliko je velika. Imala sam osjećaj kao da gledam u dijete koje je staro nekoliko mjeseci. Pomislila sam ‘Bože dragi, pa ona će hodati do jaslica’.“

Čim su sestre očistile djevojčicu i provjerili zdravstveno stanje, brzo su ju stavili i na vagu. Beba je bila jedna od najvećih koje su ikada vidjele, a po Chrissynu trbuhu procjena je bila da je dijete teško oko 5 kg.

Međutim, vaga je pokazala nevjerojatnih 6.5 kg težine. Koja ogromna beba!

Sestre joj nisu mogle staviti uobičajene pelene nego su morale pronaći pravu veličinu. Kada su mama i tada djevojčicu odveli doma, roba za novorođenčad nije bila prikladna nego su morali kupiti robu za devetomjesečno dijete!

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala