Moja kćerka je mrtva: Majka je napisala poruku svim žrtvama porodičnog nasilja

Ožalošćena majka podijelila je detalje grozne prerane smrti svoje kćerke nakon napada njezina supruga. Uputila je poruku svim žrtvama porodičnog nasilja. U popularnoj objavi na Facebooku, Amanda Parks, podijelila je detalje grozne prerane smrti svoje kćerke nakon napada njezina supruga te užasne posljedice koje su uslijedile.

Ona sada osnažuje sve zlostavljane žene diljem svijeta.

„Nemojte čekati, bježite“, Parks upozorava, „Ne razmišljajte. Idite“.

Dalje je napisala:

„Prva slika je mjesto gdje je moja kćer posljednji put udahnula. Nisam došla do nje na vrijeme. Nikada to neću zaboraviti. Iskrvarila je sama i uplašena pokušavajući shvatiti kako ju je muškarac kojeg je toliko voljela mogao upucati ispred njihovog sina. Druga fotografija je jedno mjesto na koje sada mogu ići posjetiti ju. Prošle su dvije godine. Dvije godine bez tvog glasa, osmijeha i smijeha. Dvije godine muke koja me čeka svako jutro.

Dvije godine u kojima Jase neprestano pita gdje si, hoće li te vidjeti ili mi govori da si s Stvoriteljem.
Nedostaješ mi sve više svakim novim udahom. Neke dane je bol toliko velika da se ne mogu pomaknuti. Nisam u redu i nikada neću biti u redu. Kažu da dođe vrijeme kada bol postane manja. Lažu. Bol raste, ali postaje lakše lagati da vam je bolje.

Svako jutro se probudim s osjećajem da mi netko čupa srce kao da se sve to dogodilo samo jučer. Muka mi je kada vidim porodicu i prijatelje kako nastavljaju sa životom kao da nikada nisi ni postojala. Znam da život mora ići dalje i da si u mislima svih onih koji su te voljeli – no ipak je teško.

Djevojke, ako ste u nasilnoj vezi, bježite. Nemojte dopustiti da se ovo dogodi vama i vašoj porodici. Nikada nećete dobiti pravdu, ne onu pravu. Muškarci koji ovo čine su kukavice, a droga i alkohol nikada nisu izlika. I ja sam bila tamo, ali sam pobjegla. Molila sam se da Ashley ne mora prolaziti što i ja. Na žalost, bila sam u krivu, njoj je bilo mnogo gore. Oni se nikada neće promijeniti te će stvari biti samo još i gore.

Mislite da je sudski sustav tu da vas zaštiti, no on zapravo štiti kriminalce. Da su učinili što su trebali prvi i drugi put, on nikada ne bi mogao ubiti moju kćer.

Molim vas, nemojte čekati, samo bježite, ne razmišljajte i idite“

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala