STIGLE CRNE VESTI: Naša NAJPOZNATIJA STARLETA teško povređena, HOROR se desio u autu!

Starleta ipak tvrdi da to nije istina, već da je doživela saobraćajnu nezgodu

Ava Karabatić navodno je pre nekoliko dana privedena, jer se skidala gola po ulicama Splita i tukla s policajcima koji su prišli da joj skrenu pažnju da se obuče i ode kući na trežnjenje.

Starleta ipak tvrdi da to nije istina, već da je doživela saobraćajnu nezgodu i da je zbog toga imala posla s službenim licima.

Karabatićeva je oduvek privlačila pažnju javnosti, kako svojim izjavama, tako i postupcima, posebno tokom boravka u rijalitiju. Prošle nedelje, mediji su brujali o skandalu u Splitu, te da se Ava potukla s policajcima, a ona se sada i oglasila.

– Laž je da sam uhapšena. Niko me nije priveo. Imala sam neki rođendan i doživela sam saobraćajku. Povređena sam, oko mi je modro, baš sam loše prošla. Gluposti su to što se piše – rekla je Ava.

FOTO: printscreen

Ipak, kako hrvatski mediji pišu, Karabatićeva je zaista privedena i protiv nje je izdat prekršajni nalog jer je u alkoholisanom stanju remetila javni red i mir i vređala je policiju. Pored toga, ona je navodno bila bez gornjeg dela odeće, pšetala je, pevala, galamila i lomila flaše koje je našla na putu. Osuđena je i na novčanu kaznu od 11.700 dinara.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala