STAVILA JE MICELARNU VODU NA OVAJ DEO TELA I DOŽIVELA FRAS: Snima dok je UTRLJAVA (VIDEO)

Influenserke ali i ostale korisnice redovno eksperimentišu sa različitim proizvodima proveravajući kakvi su efekti novih tehnika

TikTok je postao jedna od najpopularnijih platformi za deljenje raznoraznih trikova i isprobavanja različitih stvari. Postoji mnogo različitih videa koji se odnose na čišćenje, ali i na negu kose i kože. Posebno devojke isprobavaju najnovije metode negovanja.

Influenserke ali i ostale korisnice redovno eksperimentišu sa različitim proizvodima proveravajući kakvi su efekti novih tehnika. Naravno, i u ovom slučaju treba biti oprezan i pažljivo primenjivati određene savete i trikove.

Influenserka Ebi Jang izazvala je gomilu reakcija kada je objavila efektepranja kose micelarnom vodom. Iako je primarna funkcija micelarne vode uklanjanje šminke i nečistoće sa lica, ona može dati dobre rezultate i kada je problem sa masnom kosom u pitanju.

Ebi je došla na ideju da opere kosu ovim preparatom – nanela ga je pre prvog šamponiranja i utrljala u vlažni koren kose. Nakon toga je nastavila sa uobičajenim pranjem kose.

Međutim, iako je ova korisnica pokazala da je njena kosa bila znatno sjajnija, puna volumena i čistija, druge devojke nisu bile oduševljene ovom idejom. Tako je jedna devojka smatrala da se na ovaj način potroši previše micelarne vode, a druga da se sličan efekat postiže i sa šamponom sa micelarnom vodom.

Ukoliko nanosite micelarnu vodu na farbanu ne treba da brinete – ona neće oštetiti i uticati na vašu boju.

U nastavku možete pogledati efekte pranja kose sa micelarnom vodom koji je isprobala inflenserka Ebi:

@abbeyyung ok whatttt ? #shampootest #micellarwater #clarifyingshampoo #greasyhair #oilyhair ♬ First Class – Jack Harlow

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala