UPRAVO SAOPŠTENE CRNE VESTI! PEVAČ SLOMLJEN, PREMINULO MU DETE!

Naša porodica bori se s velikom tugom zbog gubitka moje ćerke Tatjane.

Persi Robert Miler (52), američki reper poznatiji kao Master P, objavio da je preminula njegova ćerka, Tatjana Miler (29), koja se već duže borila sa zloupotrebom droga i patila od psihičkih problema.

Tragičnu vest reper je objavio na Instagramu.

– Naša porodica bori se s velikom tugom zbog gubitka moje ćerke Tatjane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve ljubavi i podrške. Duševne bolesti i zloupotreba supstanci su problem o kojem ne smemo da se bojimo da razgovaramo. S Bogom ćemo to prebroditi. #Moj anđeo – stoji u objavi.

Tatjanin brat Romeo takođe je podelio objavu o sestrinoj smrti.

– Naša porodica se nosi s velikom tugom zbog gubitka moje male sestre Tajtjane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve, ljubav i podršku, i iako su ovo tužna vremena, zauvek sam zahvalan za uspomene koje sam imao sa svojom neverovatnom sestrom. Ljubav prema svojim najmilijima, život je kratak – napisao je Romeo.

Miler je inače poznat postao sredinom devedesetih godina prošlog veka sa svojom grupom TRU, kao i sa svojim petim solo albumom “Ice Cream Man”. Njegov singl “Make ‘Em Say Uhh!” 1997. godine dosegao je platinasti tiraž, a dosad je snimio preko 15 albuma.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala