ZBOG OVOLIKOG BAKŠIŠA ĆE DOKTORI NAUKA BACITI DIPLOME: Snimak zbog kog su ljudi IZGORELI! (VIDEO)

Ona deli neke od najvrelijih saveta!

Konobarica koja se bavi posluživanjem pića, postala je mega popularna nakon što je otkrila kako je zaradila 480 dolara bakšiša zbog na samo dva stola u jednom otmenom klubu u Arizoni.

Nina Angelina se prošle nedelje pohvalila na svom tiktok profilu kako je zaradila ogroman bakšiš, snimivši video pod nazivom “Prosečan dan jedne konobarice na bazenu.”

Kratak snimak plavokose lepotice je pregledan više od 6 miliona puta, a počinje njenim oblačenjem u oskudno roze kupaći, dok se priprema za preuzimanje smene u luksuznom klubu.

@ninaanngelina didn’t film a lot bc I was in charge today #bossbabe #scottsdale ♬ original sound – nina angelina

Naime ona prikazuje na svom snimku kako služi flaše alkohola svetski poznatih brendova. A zatim, pokazuje račune pa i bakšiš koje je dobila na te ogromne sume.

Njena napojnica je prevazišla duplo veću cenu od same sume alkohola koji je prodala.

Ovaj snimak nikako nije mogao da prođe bez normaalno mnogobrojnih hejtera, koji su svojim zavidnim komentarima pljuvali rad ove konobarice.

@ninaanngelina Reply to @baileymarieperkins ♬ original sound – nina angelina

Jedan od takvih komentara je bio “Kako uopšte ulaziš u ovakav posao”, aludirajući na koji način se prolazi poslovni razgovor.

Ali po strani, nakon što je doživela ogromnu popularnost hvaleći se bakšišom, ona nije jedina, jer je jedna konobarica Hootersa dospela čak na naslovnicu kada se pohvalila da je zaradila preko 100 dolara bakšiša samo u jednom danu!

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala