ĆERKA NAŠEG POZNATOG MUZIČARA JE IZVRŠILA SAMOUBISTVO 2018. GODINE: Otkriveno ŠTA SE DESILO sa njenom DECOM!

Muzičar je sve otkrio!

U avgustu 2018. godine bosanski mediji objavili su vest da je tridesetpetogodišnja Maja Avdibegović, ćerka Milića Vukašinovića, nekadašnjeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmenta „Vatrenog poljupca“, izvršila samoubistvo u stanu u sarajevskoj ulici Jezero. Uzrok smrti bio je, ukazivale su prve pretpostavke, predoziranje lekovima.

Ubrzo zatim Milić je potvrdio tragičnu vest i pojasnio da je njegova jedinica imala problem sa narkoticima još od 14. godine.

‒ Zaljubila se u jednog dečka koji je bio vrlo lep, svirao je bubnjeve i bio je veoma talentovan. Taj dečko i svi njegovi drugari već su bili na heroinu. Narkomani se vode mišlju: „Što bih samo ja bio na igli kad može još neko pored mene.“ E, tako je on nju navukao. Kada je dolazila kući nekako čudna, prvo sam pomislio da je malo mamurna, da je popila malo više piva i duvala, dok nisam provalio da je reč o heroinu, a tada je već bilo kasno.

Kasnije se, ispričao je muzičar, Maja udala i dobila dva sina, ali je i njen muž bio narkoman.

‒ Deca nisu ništa kriva. Neizmerno ih volim i stalno sam u kontaktu sa njima ‒ izjavljivao je tada Milić Vukašinović.

Gde su danas njegovi unuci, Milić je otkrio u intimnoj ispovesti za bosanki „Express“.

‒ Smešteni su u Dječjem domu, kad god odem u Sarajevo, ja ih posetim. Jako su fini, dobri su učenici i verujem da će postati pošteni ljudi.

Na pitanje zbog čega ih nije uzeo kod sebe, odgovorio je:

‒ To ide malo teže jer je njihov otac živ, pa je pravno sve to jedna velika zavrzlama.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala