NIKAD VEĆI HAOS ZBOG “SLAGALICE”! Nakon odgovora na pitanje o NEŽELJENOJ TRUDNOĆI Srbija se digla na noge! (FOTO)

Na društvenim mrežama, upravo je ovaj isečak i odgovor plavog takmičara bio povod da se na Tviteru podigne prava bura

Epizoda kviza “Slagalica” koji se emituje na Prvom kanalu RTS-a, podigla je veliku buru na društvenim mrežama, a, sve zahvaljujući odgovoru takmičara u igri “Ko zna zna”, koje se ticalo prekida neželjene trudnoće.

Naime, tokom jedne od najdugovečnijih igara, oba takmičara su se prijavila da znaju odgovor na pitanje “Koji je naziv latinskog porekla za postupak koji se primenjuje radi sprečavanja neželjene trudnoće”.

Naime, brži je bio plavi takmičar čiji je odgovor glasio “Abortus”, što je bio pogršan odgovor.

foto: RTS printscreen

Tačan odgovor je glasio kontracepcija. Međutim, na društvenim mrežama, upravo je ovaj isečak i odgovor plavog takmičara bio povod da se na Tviteru podigne prava bura. Upravo zbog toga, na račun oba učesnika, počele su da pristižu brojne uvrede.

“Najbolji argument za uvođenje seksualnog obrazovanja u škole! Nadam se da će im Slagalica pokloniti kondome na kraju emisije”, napisala je devojka koja je inicijalno i podelila ovaj snimak.

U sličnom tonu, napisan je i sledeći komentar.

“Slagalica, oba takmičara su rekla da je latinski termin za metod za sprečavanje neželjene trudnoće abortus, a ne kontracepcija. Šta reći a ne zaplakati… ”

Činjenica da su umesto kondoma ili nekog drugog vida kontracepcije, takmičari pomislili da se radi o abortusu, upala je u oko i ostalim tviterašima.

“Pitanje je bilo otprilike naziv leka poreklom iz grčkog koji služi za sprečavanje neželjene trudnoće a takmičar op pa reče abortus”, glasio je tvit ovog tviteraša.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala