MIJAILOVIĆ: Ne ravnajte nas sa NEKIM iz Zvezde! Od države smo dobili 3.800.000 €, ne ljutim se ako su oni više…

Naši sportski neuspesi nemaju veze sa državom. Mi smo krivi ako ne napravimo rezultate – kaže predsednik Partizana

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, gostovao je u subotu ujutru na TV Prva gde je govorio o finalnoj seriji ABA lige protiv Crvene zvezde, ali i porezu koji crno-beli duguju državi.

Podsetimo, crno-beli su u petak ubedljivo slavili i izjednačili u seriji na 2:2, dok je majstorica na programu u ponedeljak kada će Zvezda biti domaćin.

– Pobedili smo, odigrali smo bolje od našeg gradskog rivala. Pre svega me raduje atmosfera koja je bila normalna kada poredimo sa prve tri utakmice. Bilo je nekoliko neprimerenih skandiranja, uvreda, ubacivanja sitnih predmeta u teren, ali daleko bolje – rekao je MIjailović i dodao:

– Želim da pobedi bolji u ponedeljak, i da navijači Zvezde vide kako je izgledala utakmica sinoć. Dajte da budemo ljudi, da bude sve u najboljoj atmosferi i da pobedi bolji. Želim da oba kluba igraju Evroligu.

U saopštenjima prethodnih dana, sem raznih optužbi, čelnici “večitih” rivala su tražili jedni od drugih da obelodane koliko novca su dobili od države. Mijailović je pričao naširoko na ovu temu i najavio objavljivanje dokumenata, ali i prvo napomenuo:

– Moram da se ogradim od priče oko saopštenja, ne mogu da prihvatim da nas ravnate sa nekim iz Zvezde. Mi nikada nismo vršili propagandu protiv drugog kluba. Oni se time bave, imali smo ovih dana kako je naš navijač udario policajca, a na snimku se vidi da to nije tačno. Imali smo da smo pustili više ljudi u halu, a ni to nije tačno. Permanentno se vrši propaganda da bi se zaoštravala situacija.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala