Uhapšena odbornica Dželaludina Nukić koja je u Bratuncu udarila dijete i pobjegla

U Bratuncu je prije dva dana došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je vozilom udaren dječak, a vozač se udaljio sa mjesta nezgode.

Vozač je slobode lišen danas, a dječak se još uvijek bori za život.

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 11. juna oko 01,55 sati, lišili su slobode lice inicijala Dž.N. iz Srebrenice, zbog krivičnog djela “Ugrožavanje javnog saobraćaja” i “Nepružanje pomoći povrijeđenom licu u saobraćajnoj nezgodi”.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 09. juna tragali za licem koje je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bratuncu teško povrijedilo maloljetnog pješaka, te napustilo mjesta događaja.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na dokumentovanju navedenih krivičnih djela, te dostavljanje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskih istrazi o ovom slučaju, osoba je odmah poslije predaje priznala o događaju koji se dogodio u Bratuncu. Zbog zakonske procedure, ista osoba nije mogla biti lišena slobode prije navedenog vremenskog roka u pristiglom saopštenju, prenosi portal Zvornički.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao N1, vozilom je upravljala odbornica Skupštine Opštine Srebrenica. Mediji pišu da je u pitanju članica DF-a Dželaludina Nukić.

Povrijeđeni dječak iz Bratunca još uvijek se bori za svoj život na UKC “Gradina” Tuzla. Kako su izvijestili novinari Srpska.info dječaka su u kanalu pronašli mještani dok je bio bez svijesti.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala