Godinama je bila gatara, a danas moli Boga i bivše klijente za oprost

Je li predviđanje budućnosti bezazleno i zabavno? Ova žena godinama je bila gatara, a danas moli Boga i bivše klijente za oprost.

Evo svjedočanstva bivše proricateljice sreće, Zite Michielin, koja je došla u kontakt s okultnim sasvim slučajno. Nažalost, znatiželja ju je natjerala da dublje zađe u temu, što je zauzvrat dovelo do potpune izgubljenosti u ezoteriji.

Zita je odlučila hrabro stati u obranu istine, razotkrivajući svoje grijehe i slabosti. Vodila ju je želja da upozori druge.

“Đavao ti pruži ruku, a onda ti ukrade ruku. Pljačka, vara, tjera te da lijepo misliš o onome što uopće nije lijepo”, kaže Zita.

Gatara je postala sasvim slučajno

Zita je radila u pozivnom centru. Jednog dana joj je rečeno da je netko zove i želi da mu čita karte. Isprva to nije htjela učiniti, jer nije imala pojma o okultnom. Ali kako nitko drugi nije imao vremena baviti se time, poziv je prebačen na nju.

“Sjedila sam sa špilom karata koje nisam poznavala, a s druge strane bila je žena koja je vjerovala da ima posla s pravom vilom. Raširila sam špil na stol i počeo pričati o slikama koje sam vidjela na kartama (…). Tako je počela moja “avantura” s magijom.”

Kada bi sugovornik upitao kako je moguće da zna toliko o njemu, ona se uplašila. Istodobno ju je svladala velika znatiželja zbog koje je poželjela više znati o tajanstvenom svijetu proricanja. Stoga je počela dublje kopati: informacije je tražila čak i noću.

Snimka zaslona: YouTube/Tv2000it

“Odlučila sam kupiti špil tarot karata. Uz njih ide knjižica s osnovnim podacima. (…) Počela sam s ovim, a onda sam dohvatila praktički sve što mi je palo pod ruku. Tražila sam i odgovore na pitanja koja su me mučila. Nikad nisam bila religiozna: nisam išla u crkvu, a moj kontakt s Bogom bio je ograničen na školski vjeronauk. (…) Moja je potraga bila vođena glađu i prazninom koju sam tada osjećala (…)”, kaže Zita.

Prvi predznaci

Nakon nekog vremena Zita je pokrenula plaćenu telefonsku liniju za proricanje. Povezivanjem sa svojim prvim klijentima počela je korak po korak otkrivati ​​do tada nepoznati svijet ezoterije. Bila je uvjerena da je ono što radi ispravno; da može pomoći potrebitima. Osjećala se ispunjenom.

“Nakon nekog vremena postala sam toliko dobra u tome da sam počela čitati bez korištenja kartica. Činilo mi se da su se odgovori na pitanja klijenata samo pojavili u mojoj glavi. Osjećala sam se kao da hodam unutar tih ljudi. Pokušavala sam im reći nešto što bi ih oraspoložilo.”

Zvali su je ljudi pogođeni patnjom duše i tijela. Zita je konačno povjerovala da ih je nekom čudesnom moći uspjela izliječiti. Iako je mislila da postaje svemoćna, srce joj je postajalo nemirno. Zbog toga se držala gotovo svega što bi joj, po njezinu mišljenju, moglo pružiti barem privid osjećaja sigurnosti.

“Prvo su bili kristali, zatim proučavanje energije, čakri (…). Zainteresirala sam se za scijentologiju i bavila sam se jogom. Također sam počeo viđati klijente u vlastitom domu. Došla sam do točke kada mi je bilo dovoljno primaknuti ruke nekoj osobi i već sam osjećala njegovu energiju. U trenu sam znala gdje osjeća bol i što će mu se dogoditi u budućnosti. Bila sam uvjerena da ovom vještinom mogu pomoći ljudima.”

Vještičarenje i … evanđelje

Jednog dana, tijekom jedne od kućnih projekcija, Zita se osjećala kao da joj je bomba eksplodirala u glavi. Zbog toga je nesvjesno izgovorila rečenicu iz evanđelja koju je znala iz djetinjstva: “Ne čini nečistim ono što u čovjeka izvana ulazi, nego ono što iz njega izlazi!”

Isusove riječi odzvanjale su joj u glavi. Od tog trenutka nešto se u njoj počelo mijenjati. Zita je odlučila baciti svoj ezoterični “imetak”. Duboko u sebi osjećala je da se mora izvući iz toga. Shvatila je da su joj se oči otvorile Božjom milošću.

U videu u nastavku možete poslušati Zitino svjedočanstvo.

“Shvatila sam da ako ne tražite čistu ljubav, ako ne idete izravno na izvor – Bogu, počinjete privlačiti sve što vam se nađe na putu. Kada mi je sinulo, riješila sam se tarot karata, kristala, viska. Shvatila sam da zle sile, kao i dobre, mogu činiti čuda. Nisam shvaća da ja zapravo nisam zadužena za sve to.”

Put do slobode

Nakon što je upoznala Istinu i odlučila se riješili ezoterije, napustile su je tjelesne i psihičke bolesti s kojima se borila. Osjetila je veliko olakšanje i … Božju ljubav:

“Bliski odnos s Bogom Stvoriteljem daje osjećaj da je On uvijek uz vas, uvijek blizu, spreman brinuti se za vas. Gledajući unatrag, vidim da je On uvijek bio uz mene, iako toga nisam bila potpuno svjesna. Dan za danom vodio me kroz uzastopne muke, pogreške, patnje (…). To je jednostavno dovelo do Svjetla za koje prije nisam znala da postoji.”

Danas Zita osjeća ne samo zahvalnost, već i grižnju savjesti zbog zla koje je počinila. Iskreno kajanje za svoje grijehe sada je navodi da moli za one koje je povrijedila, tražeći njihov oprost. Priznaje da ih je dovela u opasnost svojim magičnim postupcima.

“Tko zna koliko sam duhovne boli i zla prouzročila ovim ljudima. Molim Boga da pomogne ovim ljudima. I jako mi je žao zbog svega toga”, zaključuje Zita.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala