Amir se vraćao sa godišnjeg odmora, pa umjesto 9 do Austrije putovao čak 19 sati

Putovanje kući s odmora iz snova pretvorilo se u “horor putovanje” za par iz Gornje Austrije. Umjesto 9 sati, automobilom su se vozili 19 sati.

Amir i njegova djevojka (oboje po 19) proteklih dana uživali su u sjajnom odmoru na hrvatskoj obali Jadrana. Ali svemu kad-tad dođe kraj, pa tako i sunčanim danima u Dalmaciji.

U subotu je napokon došlo vrijeme da se oproste od plaže: u 8 ujutro Gornjoaustrijanci su krenuli svojim automobilom na put kući. Planirano vrijeme putovanja: oko devet sati.

Ali od toga nije bilo ništa. Amir je već očekivao prometne gužve, ali nije mislio da će biti tako loše. “Bili smo ukupno 19 sati na putu zbog nevremena i problema na putu u Sloveniji i Hrvatskoj. Stvarno je bila katastrofa”, kaže u razgovoru za “Heute”.

Samo na odmorištu kod Karlovca u koloni je stajao pola sata samo da bi uopće mogao “tankati”.Samo putovanje kroz Hrvatsku trajalo je 13 sati zbog gužvi i problema s vremenom.

Mladi par je nakon duge odiseje sigurno stigao u Schärding (Gornja Austrija) nakon 19 sati putovanja, piše Heute, a prenosi kroativ.at.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala