Ensar Imamagić, Momko Kojić, Harun Husić i Sanel Bajraktarević novi igrači NK Jedinstvo

Nakon večerašnjeg treninga Jedinstvo je dogovorilo saradnju u novoj sezoni sa četvoricom igrača. Riječ je o Ensaru Imamagiću, Momku Kojiću, Harunu Husiću i Sanel Bajraktarević. I dalje lista pojačanja kluba nije zaključena, te se očekuje dolazak još par igrača s kojima agilna Uprava kluba Pod borićima pregovora.

– Ensar Imamagić (27) u redove Jedinstva dolazi iz ekipe Slobode Novi Grad i igra na poziciji napadača. Pored Slobode, Ensar je nosi dres Rudara iz Prijedora, NK Vitez, NK Crikvenice, a igrao je u Njemačkoj za ekipe FC Olympia 1919 Kirrlach i FV Fortuna Kirchfeld.

– Momko Kojić (25) u naš klub dolazi iz redove Rudara iz Prijedora, igra u odbrani. Pored Rudara igrao je u ekipi BFK SIMM BAUU i HNK Orašju.

– Harun Husić (19), posljednji put je nastupao za ekipu FK Krupa na Vrbasu, a nastupao je i u omladinskim selekcijama sarajevskog Željezničara. Igra na poziciji beka.

– Sanel Bajraktarević (23), vezni igrač, koji je nastupao za U19 reperezentaciju Bosne I Hercegovine, a u Austriji je nosio dres ASC Rapida.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala