Na Ahiret preselilo Okanović (Suad) Kemal

Dženaza tragično stradalom Kemalu Okanoviću polazi ispred kuće žalosti u četvrtak 10.08.2023 u 16 sati na mezarje Njivica u G.Miričini, gdje će se obaviti dženaza namaz.

Ožalošćeni majka Nivesa, supruga Mirsada, sin Mahir, sestra Selma, djed Sailh, nena Nura i ostali članovi porodice komšije i prijatelji kao i firma Fenix transport u kojoj je Kemal radio.

Podsjetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u subotu u 5,45 sati dogodila na državnoj cesti D-8 u mjestu Baćina, na području Ploča u Hrvatskoj, smrtno je stradao 28-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine Kemal Okanović iz Mirčine kod Gračanice, izvijestila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je 59-godišnji državljanin Kosova, krećući se iz smjera Splita u smjeru Dubrovnika, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad putničkim motornim vozilom “BMW” njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao i izlaskom iz desnog zavoja prešao na suprotnu kolovoznu traku, a potom i na makadamsko proširenje uz kolovoz.

U navedenom kretanju udario je u 28-godišnjeg državljanina BiH koji se prethodno zaustavio na spomenuto makadamsko proširenje s putničkim motornim vozilom “Audi” slovenskih nacionalnih oznaka i stajao pored vozila kojim je upravljao. Nakon udara u pješaka, vozilo njemačkih registarskih oznaka sletjelo je u provaliju na dubinu od oko 2 metra.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala