Simona je u mladosti imala tri abortusa, a sada ima petero djece

Simona Mijoković (39), gostovala je u emisiji ‘Agape’ na radiju Mir iz Međugorja, u kojoj je otkrila je da je u mladosti tri puta u godinu dana imala abortus.

Prema pisanju tabloida Story, bilo je to prije veze s Antom Gotovcem, s kojim ima kćer Gabrijelu, kada je hodala s jednim ‘prikrivenim dilerom’, koji ju je uvjeravao kako bi volio imati obitelj s njom, a ona je tada samo htjela pobjeći od pakla prostitucije.

Kada je Simona ipak zatrudnjela s njim, on joj je priznao da je oženjen te poslao svog brata koji je otišao s njom na abortus, a nakon toga je još dvaput bila trudna te odlazila na abortus.

“Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag”, ispričala je Simona te rekla kako su to bile žive rane, koje su iscijeljele nakon što je rodila sina Michaela.

Ispričala je i kako je nakon abortusa bila u LGBT vezama.

Foto: Facebook

Ove godine Simona je rodila peto dijete

Simona je u ožujku ove godine rodila peto dijete, a trudnoću je držala u tajnosti, zbog čega je sretna vijest mnoge iznenadila. Naime, sin Michael imao je problema sa zdravljem te je nosio monitor od rođenja kako bi mu svakodnevno slušali srce i pluća.

“Usudila bi se napisati da sam možda spavala sve zajedno 24 sata u to vrijeme, u prijevodu skoro ništa ne spavam. Ali Gospodin daje snagu. Jučer sam imala predivan dan kod ginekologa, a već danas Gospodin je dan blagoslova umnožio i na pregledu u bolnici s Michaelom. Skinuli smo mu napokon ‘monitorko’ koji je nosio od dana rođenja. Svakodnevno smo mu slušali srčeko i disanje i promijenili ‘stotinu’ elektroda. I sve je prošlo”, napisala je bivša manekenka u svibnju.

Foto: Facebook

Inače, Michael je četvrto zajedničko dijete Simone i supruga Stanislava Mijokovića (57), za kojega se udala 2016. godine, a od ranije imaju sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu, a sada svi zajedno žive u Linzu.

Bog je svako zlo u njenom životu okrenuo na dobro!

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala