Dječak s rascjepom usne dobio psića s istom anomalijom: Život mu je postao ljepši (VIDEO)

Bentley Boyer rođen je s rascjepom usne, anomalijom koja pogađa jedno od 1600 djece rođene u Sjedinjenim Državama. Ovaj dječak na poklon je dobio psića s istom anomalijom.

Iako je s dvije godine već prošao dvije korektivne operacije, još jednu će imati kada malo poraste.

Dječak ima prijatelja s istim problemom

Bentleyev otac otišao je u sklonište za životinje kako bi brojnim kućnim ljubimcima na obiteljskoj farmi dodao još malo pilića, no tijekom posjeta pažnju mu je zaokupila sićušna kujica Lacey: ona je, kao i njegov sin, imala rascjep usne.

Odmah je nazvao suprugu Ashley i pokazao joj psića. Bez oklijevanja je naredila mužu: “Moraš je dovesti kući, trebamo je.”

Bentleyev otac razgovarao je sa ženama u skloništu: objasnio im je da njegov sin ima rascjep usne i da bi obitelj htjela posvojiti Lacey. Sugovornici su se složili, uvjereni da se “ovo moralo dogoditi”.

Ashley je ispričala kako je bilo kad je njezin sin upoznao Lacey i primijetio rascjepkanu usnicu psića:

“Pokazao je na nju i rekao ‘Ima li psić rupu kao ja?’ Rekla sam: ‘Da, poput tebe.’”

Ashley je također naglasila: “Trenutno je s Bentleyjem zapravo sve u redu, on je sretno dijete.” Sa psom Laceyjem uz sebe, dječak će sigurno dobro napredovati i uvijek će uz sebe imati četveronožnog prijatelja.

U videu u nastavku pogledajte dječakovu radost što ima novog prijatelja.

Divno je vidjeti nasmijanog mališana kako s ljubavlju grli svog psa, ali je u isto vrijeme zaista šokantna činjenica da je rascjep usne jedan od opravdanih razloga za pobačaj nakon 24. tjedna trudnoće.

Nadajmo se da će priče poput Bentleya i Lacey pokazati koliko život može biti lijep, bez obzira na ograničenja i poteškoće.